News

O învățătoare din București s-a filmat în timp ce-și teroriza elevii! Detalii incredibile VIDEO

20.03.2019 | 14:39
O profesoară din Capitală s-a filmat în timp ce-și teroriza elevii!

Caz șocant! O învățătoare din București s-a filmată în timp ce zbiera și urla la toți elevii săi. Imaginile erau dintr-o oră ale unei școli din Capitală unde învățătoarea nu și-a controlat comportamentul și a țipat la micuți ca la ușa cortului dintr-un motiv necunoscut. Totul s-a petrecut la ora de desen unde elevii pictau și cântau alături de ea, dar, la un moment dat, aceștia s-au oprit. Acela a fost momentul în care profesoara și-a pierdut cumpătul.

O profesoară din București s-a filmat în timp ce-și teroriza elevii! Care este motivul?

Elevii din clasale generale ale unei școli din Capitală au fost terorizați chiar de profesoara lor. Micuții desenau și cântau, iar totul părea că merge foarte bine. Din păcate, după ce aceștia s-au oprit, cadrul didactic a răbufnit și a țipat din toți plămânii la aceștia. “Fiul prietenei mele este în această clasă și face pe el de frică…la propriu. Zilnic îi terorizează, îi sperie, îi umilește, le stîrbește încrederea în ei. Ce mă sfătuiți să fac? Cum să îmi ajut prietena?

Îi este fricî să îi spună orice pentru că deja a luat-o în vizor și copilul are de suferit….Copilul trăiește deja o drama, fiind adoptat și de curând a aflat că are deficiențe de vedere și vede doar alb/negru/gri. În fiecare zi, doamna îi adună pe ceilalți copii în jurul l ui și il umilesc pentru că desenele lui sunt cele mai urâte și îl pune să își ducă ‘mizeriile’ în locul pentru desene urâte”, a scris aceasta pe reţelele sociale. VEZI VIDEO AICI!

O învățătoare din București s-a ilmat când își teroriza toți elevii
O învățătoare din București s-a ilmat când își teroriza toți elevii

Profesoara din Gorj care își amenință elevii cu ciocanul

O învățătoare din Gorj a fost acuzată că își amenință elevii cu ciocanul și că a dat un copil cu capul de bancă. Totul a pornit de la o inspecție unde clasa acesteia a primit calificativul “nesatisfăcător”. Învățătoarea și-a vărsat frustrăile pe micuți, așa că a început să îi terorizeze. „Reclamă pe toată lumea peste tot. Pe părinţi, pe dascăli, pe directorul şcolii, pe primar. Noi nu credem că această doamnă mai poate rămâne la catedră. La ore, în loc să le predea limba română cum ar trebui, dumneaei cântă, pune copiii să o filmeze. A adus odată la ea un ciocan. L-a scos din geantă şi l-a pus pe catedră. A zis că aşa rezolvă ea problemele din sistemul de învăţământ, cu acel ciocan. Vă daţi seama că s-au speriat copiii. Şi eu m-aş speria”, a spus mama unui elev, citată de pandurul.ro.