News

O învățătoare din România a murit de COVID-19. Credea că suferă de o banală răceală

31.10.2020 | 17:27
O invatatoare din Romania a murit de COVID19 Credea ca sufera de o banala raceala
ADVERTISEMENT

Tragedie la o școală gimnazială din Slatina, acolo unde o învățătoare de 55 de ani din Slatina, care credea că suferă de răceală, a murit după ce s-a infectat de fapt cu COVID-19.

Pe numele ei Camelia Ilie, cadrul didactic a încetat din viață vineri seară, la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

ADVERTISEMENT

A fost depistată pozitiv cu noul coronavirus la mijlocul săptămânii, atunci când s-a prezentat la spital cu simptomele unei răceli care părea că s-a complicat.

O învățătoare din România a murit de COVID-19. Credea că suferă de o banală răceală

Colectivul pedagogic de la Școala Gimnazială ”Eugen Ionescu” este în doliu și, în același timp, cutremurat de dispariția învățătoarei Camelia Ilie.

ADVERTISEMENT

Se pare că aceasta ar fi contactat COVID-19 în weekendul trecut, dar a crezut că suferă de o banală răceală, așa că nu s-a dus imediat la medic, anunță Olt-Alert.

Treptat, ea a început însă să aibă simptome specifice infectării cu SARS-CoV-2, așa că a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a avut nevoie de ventilație mecanică.

ADVERTISEMENT

Întregul corp profesoral, surprins de decesul învățătoarei

Din păcate, Camelia Ilie s-a stins, vineri, din viață, deși nu era cunoscută cu alte afecțiuni. Imediat ce au aflat trista veste, cei de la unitatea școlară unde lucra și colegii de breaslă au postat mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

”Camelia ILIE, profesor pentru învățământul primar la Școala Gimnazială “Eugen Ionescu” Slatina s-a stins prea devreme și prea brusc, într-o toamnă tristă, fumurie…

ADVERTISEMENT

Întregul corp profesoral, părinții și elevii surprinși de vestea dispariției fulgerătoare a doamnei Camelia ILIE îi aduc un pios omagiu, un buchet de gânduri sincere, într-un moment de grea încercare pentru familie și pentru întreaga comunitate educațională.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace și lumină!” a fost mesajul postat pe Facebook de școala la care lucra învățătoarea.

”Nu pot sa cred, sunt șocată, aceasta veste a căzut ca un trăsnet, nu mal am cuvinte. Dumnezeu s-o odihnească în pace și condoleanțe familiei!”, a scris o colegă după aflarea tragicei vești.

”Plecarea ta atât de repede ne-a surprins! Erai puternică, cu dragoste de viață! Condoleanțe familiei și Dumnezeu să te odihnească- n pace și sa te ierte!”, a scris un alt internatu.

ADVERTISEMENT
Tags: