Sport

O investiție făcută de Kobe Bryant îi aduce sute de milioane de dolari văduvei acestuia

24.05.2020 | 16:33
O investitie facuta de Kobe Bryant ii aduce sute de milioane de dolari vaduvei acestuia
ADVERTISEMENT

Decesul lui Kobe Bryant a luat prin surpindere întreaga lume, însă o investiție făcută de el îi aduce sute de milioane de dolari văduvei acestuia.

O investiție a lui Kobe Bryant îi aduce sute de milioane de dolari văduvei acestuia

Vanessa Bryant, văduva lui Kobe, trece prin momente cumplite după moartea soțului său și a fiicei sale Gianna într-un accident cu elicopterul, însă o investiție a lui Kobe îi aduce acesteia o sumă imensă de bani.

ADVERTISEMENT

Kobe investise în urmă cu câțiva ani suma de 5.000.000 de dolari într-o companie care produce băuturi răcoritoare dedicate sportivilor, firma fiind cumpărată în 2018 cu două miliarde de dolari de către Coca Cola, iar Vanessa vrea să retragă acțiunile, care sunt în valoare de 200.000.000 de dolari.

Fondatorul companiei, îndurerat de moartea lui Kobe Bryant

Mike Repole, fondatorul companiei de băuturi răcoritoare pentru sportivi, este îndurerat de moartea lui Kobe Bryant:„Am pierdut un prieten și un frate. BodyArmor a pierdut un tată.

ADVERTISEMENT

Marca nu ar fi fost așa de bine poziționată dacă nu ar fi fost Kobe Bryant și ce a făcut el între 2012 și 2013”.

Moartea lui Kobe Bryant continuă să aducă noi controverse, iar presa din SUA a scos la iveală faptul că una dintre fiicele starului NBA nu a fost trecută în testament. Este vorba despre Capri, fetița lui Kobe în vârstă de doar nouă luni.

ADVERTISEMENT

Kobe Bryant, legenda lui LA Lakers, a murit la vârsta de doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Tragedia a fost cu atât mai mare cu cât la bord se afla și Gianna, fiica în vârstă de doar 13 ani a jucătorului de baschet.

În urma morții sale au apărut noi controverse conform cărora Capri, fiica cea mică a starului NBA, în vârstă de doar nouă luni, nu a fost inclusă în testamentul sportivului.

ADVERTISEMENT

Vanessa Bryant, fosta soție a lui Kobe și agentul ei, Rob Pelinka, agentul ei au depus documentele pentru modificarea testamentului legendei NBA, iar acesta nu fusese modificat în urma nașterii lui Capri.

ADVERTISEMENT