Facebook

INCREDIBIL. A fost prădată de hoţi. ”Mi-au FURAT toate trofeele!”

Roberta Vinci a rămas fără toate trofeele câştigate de-a lungul carierei! Fost număr 1 mondial în ierarhia de dublu şi finalistă la US Open în 2015, italianca a fost prăduită de hoţi....
06.08.2017 | 10:23
INCREDIBIL. A fost prădată de hoţi. ”Mi-au FURAT toate trofeele!”

Roberta Vinci a rămas fără toate trofeele câştigate de-a lungul carierei! Fost număr 1 mondial în ierarhia de dublu şi finalistă la US Open în 2015, italianca a fost prăduită de hoţi. Din fericire pentru ea, nu se afla în casă în momentul în care hoţii au pătruns în casa ei din Taranto.

Petra Kvirtova nu la fel de norocoasă. Sportiva din Cehia a fost înjunghiată la finalul anului trecut de un hoţ în propria casă din Prostejo.

“Nu sunt obişnuită să împărtăşesc detalii despre viaţa mea personală, pentru că îmi place să vorbesc despre sport, dar voi face o excepţie de această dată. Cu câteva zile în urmă, în casa mea din Taranto au pătruns mai mulţi hoţi care au sustras obiecte mai mult sau mai puţin valoroase. Printre lucrurile pe care le-au luat, totuşi, au existat şi obiecte care pentru mine au o valoare sentimentală incomparabilă cu cea materială: toate trofeele câştigate de-a lungul carierei mele!

Din ziua în care am luat racheta în mână şi până în prezent, am muncit enorm şi am transpirat pentru a-mi atinge obiectivele în acest sport. Aceste trofee, în ciuda faptului că sunt simple simboluri, mă motivau în fiecare zi. Furtul lor reprezintă un gest de laşitate şi prostie, dar acum aş vrea să aflu cine este în posesia amintirilor, lacrimilor, zâmbetelor şi sacrificiilor pe care le-am făcut. Mă bucur că sunt teafără şi că nu s-a întâmplat la fel ca în cazul Petrei Kvitova. Se pare că tenismenele nu mai sunt în siguranţă în propria casă”, a explicat italianca de 34 de ani pe contul de Instagram.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FACEBOOK
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri