ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Foto. O jucătoare importantă din naţionala de handbal a rămas gravidă! Cât lipseşte de pe teren

Gabriela Szucs, componentă de bază a naţionalei României de handbal, a anunţat că este însărcinată şi că va renunţa momentan, la sportul de performanţă.
Autor: Marian Popovici | 30.12.2017 | 17:33
Foto. O jucătoare importantă din naţionala de handbal a rămas gravidă! Cât lipseşte de pe teren

Interul stânga de la Dunărea Brăila i-a anunţat pe oficialii clubului dunărean, iar antrenorul Florin Pera nu s-a mai putut baza pe ea turneul amical disputat în Brăila pe 28 şi 29 decembrie. Szucs a debutat în naţionala României la Campionatul Mondial din 2015. CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU GABI SZUCS

ADVERTISEMENT

Atunci, interul stânga a reuşit să câştige medalia de bronz alături de naţionala României. A fost apoi în lotul României pentru Jocurile Olimpice din 2016, Euro 2016 şi Campionatul Mondial de handbal din 2016.

Szucs a evoluat iniţial pentru Ungaria 

Ultimul meci disputat de Gabi Szucs a fost cel de tristă amintire pentru noi de la Leipzig împotriva Cehiei, 28-29, în optimile de finală ale Campionatul Mondial din Germania. Meciul a fost pierdut de tricolore în ultima secundă. 

ADVERTISEMENT

Gabriela Szucs s-a născut în Oradea, dar a crescut la Debrecen şi a evoluat iniţial în naţionala Ungariei, alături de care a cucerit bronzul mondial în 2005 şi a participat la Jocurile Olimpice de la Bejing. Szucs trăieşte o poveste de dragoste cu consilierul parlamentar Ciprian Bucur. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!