Fotbal intern

O legendă a clubului Dinamo, veste tristă pentru fani: ”Nici Șumudică nu poate face nimic”

09.03.2021 | 11:39
O legenda a clubului Dinamo veste trista pentru fani Nici Sumudica nu poate face nimic
ADVERTISEMENT

Legendă a clubului Dinamo București, Dănuț Lupu le dă o veste tristă fanilor și spune că nici măcar Marius Șumudică nu ar putea salva situația în acest moment.

Recent plecat de la Caykur Rizespor, Șumi a dezvăluit că a fost căutat de suporterii din Programul DDB care i-au propus să vină la gruparea din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Jerry Gane nu a obținut decât un 1-1 pe terenul Voluntariului, deși a jucat o jumătate de oră în superioritate numerică, și a rămas pe loc de baraj.

Fanii lui Dinamo au mai primit o veste dură

Comentând situația sportivă în care se află în acest moment Dinamo, Dănuț Lupu le-a dat o veste grea fanilor considerând că nici Marius Șumudicăî nu ar putea salva situația în acest moment și din această cauză nu ar trebui să se renunțe la Jerry Gane.

ADVERTISEMENT

”Eu nu cred că Marius Șumudică ar putea să facă ceva în plus, la ora actuală. Nu spun că nu este un antrenor mai bun decât Jerry Gane, dar nu cred că un antrenor poate să facă ceva la o echipă care are atâtea probleme. La Dinamo, principalul lucru este să ia licența”, a declarat Lupu pentru prosport.ro.

”Degeaba sunt pe locul 6 sau 7 și nu-și iau licența. Să știți că Dinamo, totuși, nu are un lot de locul 13. Echipa asta a bătut-o pe FCSB, a avut niște rezultate. Dar, atâta timp cât ai probleme, nu ai liniște în vestiar, e greu să faci ‘minuni’”, a mai spus fostul fotbalist.

ADVERTISEMENT

Suporterii din DDB au demarat o campanie uriaşă de strângere de fonduri care merge foarte bine şi din punct de vedere financiar prognoza este optimistă. Însă, din informaţiile FANATIK, Dinamo are emoţii în ceea ce priveşte alte puncte din manualul de licenţiere.

Un punct nevralgic care trebuie rezolvat este cel al infrastructurii. În manualul de licenţiere scrie că echipa care solicită participarea în viitoare ediţie din Liga 1 trebuie să aibă stadion, terenuri de antrenament outdoor şi o sală de sport. Dinamo are toate aceste lucruri, însă contractele pentru viitorul sezon nu sunt semnate.

ADVERTISEMENT

Managerul sportiv de la Dinamo, Marius Nicolae, este unul dintre cei mai contestaţi oameni de la club. Acesta le-a răspuns contestatarilor în FANATIK spunând că cel mai probabil alţii sunt deranjaţi că a ajuns într-o funcţie din management chiar dacă nu a fost fotbalist şi nu are pe nimeni important în spate.

ADVERTISEMENT