Fotbal intern

O legendă a lui Dinamo face glume pe seama echipei lui Dusan Uhrin: ”Sunt altele care nu ne lasă să retrogradăm”

13.01.2020 | 16:33
O legenda a lui Dinamo face glume pe seama echipei lui Dusan Uhrin Sunt altele care nu ne lasa sa retrogradam
Legenda clubulului Dinamo, Claudiu Vaișcovici, face glume pe seama echipei lui Dusan Uhrin
ADVERTISEMENT

Legenda clubulului Dinamo București, Claudiu Vaișcovici, face glume pe seama echipei lui Dusan Uhrin care este la un pas să rateze pentru al treilea an consecutiv play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1.

O legendă a lui Dinamo face glume pe seama echipei lui Dusan Uhrin: ”Avem șanse să prindem un loc de baraj, să nu retrogradăm direct”

”Ne-am obișnuit cu play-out-ul! El al treilea an, nu e problemă. Cu retrogradarea cred eu că doar dacă nu îndeplinim condițiile și nu primim licența. Doar așa să retrogradăm”, a declarat Claudiu Vaișcovici la Pro X.

ADVERTISEMENT

”În rest sunt altele care nu ne lasă și mă uit la Voluntari, la Clinceni, la Târgoviște. Mai avem șanse să prindem un loc de baraj, să nu retrogradăm direct, dar de play-off niciodată”, a glumit legenda lui Dinamo pe seama echipei lui Dusan Uhrin.

”E greu să mai cred că vine cineva”

”Sunt echipe bune peste noi și la ceea ce jucăm și la ce atmosferă e la echipă e normal să nu ai rezultate. Bine că în ultimul an și jumatate nu mai aud expresia ‘New Dinamo’ că a fost de vreo 5 ori. Și acum, de un an jumate nu mai spune nimeni expresia asta”, a afirmat el.

ADVERTISEMENT

”Au mai fost niște indieni acum nu știu cât timp și un grec, dar domnul Negoiță știți că spunea acum vreo doi ani că vinde Dinamo în anumite condiții. Vinde cuiva care să nu își bată joc de echipă, cum își bate el. E greu să mai cred că vine cineva, dar asta e”, a spus Vaișcovici.

Tahoon Nimer, noul patron de la Dinamo?

Dinamo poate să îşi schimbe proprietarul în acest început de an. Ionuţ Negoiţă a primit o scrisoare deschisă de la un fond de investiţii din Emiratele Arabe Unite care îşi arată disponibilitatea de a cumpăra clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, grupul este condus de Tahoon Nimer, cunoscut drept omul de încredere al familiei Al Nahyan, care este una dintre cele şase familii domnitoare în Emiratele Arabe Unite.

Prunea a plecat cu echipa în Spania

FANATIK a aflat că managerul general al ”câinilor”, Florin Prunea, despre care s-a spus că e pe picior de plecare din ”Ștefan cel Mare”, va călători cu echipa în cantonamentul din Spania. Fostul mare portar a confirmat pentru FANATIK că va fi alături de Dusan Uhrin și elevii acestuia în cantonament.

ADVERTISEMENT

Localitatea unde dinamoviștii vor poposi 10 zile pentru a antrena restul sezonului a fost vizitată de reporterii FANATIK care sunt pe Costa del Sol în această perioadă înainte ca aceștia să ajungă la stabiliment pentru a vă informa despre condițiile de cantonament ale ”câinilor”.

ADVERTISEMENT