Fotbal intern

O legendă a lui Dinamo râde de startul slab de sezon al “câinilor”: “Cred că dacă prindem locul 12, de baraj, e bine”

10.08.2019 | 15:51
O legenda a lui Dinamo rade de startul slab de sezon al cainilor Cred ca daca prindem locul 12 de baraj e bine

Claudiu Vaişcovici, una dintre legendele lui Dinamo, râde de startul de sezon slab al “câinilor”. După patru etape, formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare a bifat patru înfrângeri şi ocupă locul 12, poziţie care duce în barajul pentru rămânerea în Casa Pariurilor Liga 1.

Claudiu Vaişcovici o ironizează pe Dinamo după startul slab de sezon: “Toate non-valorile se adună aici”

După Poli Iaşi – Dinamo 2-0, a patra înfrângere în cinci meciuri pentru “câini”, Claudiu Vaişcovici i-a ironizat pe jucătorii lui Sebastian Moga pentru startul slab de sezon. Legenda formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare a susţinut că locul 12 este unul bun şi că au fost aduşi doar fotbalişti fără valoare.

“Cred ca dacă prindem locul 12, de baraj, e bine. Mai avem o şansă acolo, în baraj. Spunea Florin Prunea că face curăţenie după Mircea Rednic şi aduce jucători de valore. Se vede valoarea. Dacă ar avea calitate echipa, nu ar avea şi rezultate. Ionel Ganea e mâna forte, dar dacă nu ai materie primă, ce să faci? Poţi să-i calci şi în picioare, nu ai ce să le faci! Astăzi, toate non-valorile se adună la Dinamo”, a declarat Claudiu Vaişcovici la PRO X.

O legendă a lui Dinamo râde de startul slab de sezon al "câinilor" (sursă foto: sportpictures.eu)
O legendă a lui Dinamo râde de startul slab de sezon al “câinilor” (sursă foto: sportpictures.eu)

Sebastian Moga i-a criticat pe jucători după Poli Iaşi – Dinamo 2-0

La finalul meciului Poli Iaşi – Dinamo 2-0, Sebastian Moga şi-a criticat jucătorii pentru felul în care au jucat în Copou. Antrenorul secund al “câinilor” a susţinut că fotbaliştii lui nu au arătat atitudine în partida jucată în etapa a 5-a din Casa Pariurilor Liga 1.

“Nu am arătat a echipă astăzi. Nu am arătat ceea ce vrem noi, ceea ce se vrea, suntem totuşi Dinamo. Am părut o echipă debusolată. Chiar dacă am jucat cu doi atacanţi, nu am avut ocazii de gol. Păcat, păcat! Nu am venit cu centrări, nu am câştigat un duel unu la unu, nu am câştigat mingea a doua. Păcat! Am venit cu speranţe mari, mai ales că am venit cu un moral bun, dar nu am avut nici atitudine”, a spus Sebastian Moga.