Sport

O legendă a lui Manchester United dă de pământ cu Harry Maguire: „O fi încă mahmur după Euro”

Manchester United s-a chinuit să smulgă o remiză în deplasarea de la Atalanta, iar cei mai pătimași fani ai „diavolilor” au emoții pentru ce urmează. Forma lui Harry Maguire îi fiori lui Paul Scholes înaintea derby-ului cu Manchester City.
03.11.2021 | 13:05
O legenda a lui Manchester United da de pamant cu Harry Maguire O fi inca mahmur dupa Euro
O legendă a lui Manchester United dă de pământ cu Harry Maguire: „O fi încă mahmur după Euro”. FOTO: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Paul Scholes o avertizează pe Manchester United după ultimul meci din UEFA Champions League. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a remizat la doi cu Atalanta datorită inspirației lui Cristiano Ronaldo, dar fostul mijlocaș de legendă de pe Old Trafford crede că pe „diavoli” îi poate paște o umilință similară celei din derby-ul cu Liverpool.

Sâmbătă, 6 noiembrie, Man United primește vizita lui Manchester City în etapa cu numărul 11 din Premier League, iar Scholes se teme de forma proastă pe care o traversează cel mai scump fundaș din istorie, Harry Maguire (93 de milioane de euro).

ADVERTISEMENT

Harry Maguire, desființat după Atalanta – Manchester United 2-2

Căpitanul lui Manchester United a fost taxat de Paul Scholes după ce a părut total dezorientat la golurile pe care le-a marcat Atalanta, prin Ilicic și Duvan Zapata.

„A fost o degringoladă. Se pare că de când s-a accidentat Varane (n.r. – min. 38), toată apărarea este la pământ. Parcă tremurau. Nici la mijlocul terenului nu a existat calitate, din nou. S-a pierdut mult prea des mingea.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă Harry Maguire e încă accidentat sau e încă mahmur după Euro, dar nu arată bine deloc. Nu a fost prezent în meciu nicio secundă.

Cu o prestație ca cea din repriza a doua și fără Varane sâmbătă, va ieși extrem de urât. City știe că are o șansă foarte mare să câștige, iar fără Varane va fi și mai dificil pentru United.”, a declarat Paul Scholes, la BT Sport.

ADVERTISEMENT

Rio Ferdinand i-a dat dreptate lui Paul Scholes și se teme de corecția pe care ar putea-o primi Manchester United în derby-ul local.

„Dacă United va juca contra lui Manchester City cum a jucat în a doua repriză, va fi umilită din nou. Va lua, trei, patru, cinci goluri. Nu a existat pic de intensitate. Te uiți pe teren și nu înțelegi în ce sistem joacă.

ADVERTISEMENT

A fost o dezordine totală. Doar Cristiano Ronaldo i-a salvat în repriza a doua. Varane joacă bine atât ca fundaș central dreapta, cât și ca fundaș central stânga. De când s-a accidentat e dezastru total, nu mai au pic de încredere.

Au jucat cu patru fundași și tot aveai impresia că Atalanta poate trece de ei oricând. Uniteda avut pare noroc că italienii nu au dat mai multe goluri și că vedeta (n.r. – Cristiano Ronaldo) a ieșit la rampă”, a declarat Ferdinand.

Paul Pogba, un alt „client” de-al lui Paul Scholes

Harry Maguire este al doilea fotbalist important de la Manchester United care intră în gura lui Paul Scholes. Fostul mijlocaș l-a criticat aspru pe Paul Pogba, după Manchester United – Liverpool 0-5. Pe Scholes l-a deranjat atunci atitudinea francezului, care, intrat pe teren la pauză, a văzut cartonașul roșu în doar un sfert de oră.

„A provocat numai haos în ultimii ani. Toți știu ce talent are, toți au încredere în el, inclusiv antrenorul, care a încercat să-l lase să fie jucătorul care poate fi. Cu toată agitația, nu semnează prelungirea contractului, aproape ține clubul captiv ca pentru o răscumpărare, apoi intră pe teren și face așa ceva?

Nu e vina lui Ole, nu mă înțelegeți greșit. Probabil Pogba va mai juca, nu? Dar nu cred că echipei i-ar lipsi ceva dacă nu ar mai face-o. A avut numeroase șanse, continuă să spună că nu are constanță, dar ceea ce a făcut astăzi e doar lipsa disciplinei și de respect pentru antrenor și colegi”, au fost câteva dintre declarațiile de atunci ale lui Scholes, din The Sun.

ADVERTISEMENT
Tags: