ADVERTISEMENT
Sport

O legendă a lui Rangers îl roagă pe Gerrard să-l păstreze pe Ianis Hagi: „E evident de ce este dorit de alte cluburi”

Alan Hutton, legendă a lui Ranger, îl roagă pe Steven Gerrard să facă tot posibilul pentru a-l păstra pe Ianis Hagi la echipă.
Autor: Andrei Șchiopu | 21.05.2021 | 19:31
O legendă a lui Rangers îl roagă pe Gerrard să-l păstreze pe Ianis Hagi: „E evident de ce este dorit de alte cluburi”
O legendă a lui Rangers îl roagă pe Steven Gerrard să-l păstreze pe Ianis: „E evident de ce este dorit de alte cluburi”. Sursă foto: hepta.ro

Hutton consideră că mijlocașul român a făcut un sezon extraordinar la Rangers și a contribuit decisiv la câștigarea titlului de către formația lui Steven Gerrard.

ADVERTISEMENT

Acesta l-a lăudat pe Ianis Hagi și a explicat faptul că nu e o întâmplare dorința altor cluburi din Europa, care l-ar vrea pe român în următoarea perioadă de transferuri.

Legenda lui Rangers care îl roagă pe Gerrard să-l păstreze pe Ianis

Alan Hutton îl roagă pe Steven Gerrard să îl păstreze pe Ianis Hagi la Rangers, explicând de ce ar fi un plus enorm pentru club să reziste tentației de a-l vinde:

Eu cred că a reușit un sezon foarte bun. El pune lucrurile în mișcare, vede pase, dă goluri. Este evident de ce este dorit de alte cluburi.

ADVERTISEMENT

Îl văd titular meci de meci pe viitor – am remarcat că uneori joacă din primul minut, alteori e rezervă, nu e o situație ușoară pentru un jucător”.

„Totul depinde de Steven Gerrard!”

Alan Hutton a continuat și pune presiune pe umerii lui Steven Gerrard, despre care spune că toată soarta lui Ianis Hagi stă în mâinile lui, dar îi dă și  un sfat cu ce ar trebui să facă.

„Acum, totul depinde Steven Gerrard, el trebuie să discute cu Ianis. Steven nu s-a retras de mult timp din fotbal, înțelege situația.

ADVERTISEMENT

Iar Hagi este foarte tânăr, uneori uităm asta. Are tot viitorul în față. Eu l-aș lua deoparte și i-aș spune: ’Te vrem aici. Vei juca mai mult, ești un jucător important, trebuie răbdare’.

Oricum el mai are contract, mi-ar plăcea să rămână, cu el Rangers e mai puternică. Are timp destul să meargă în altă parte, eu zic că nu are rost să forțeze acum un transfer”, a declarat Alan Hutton pentru Football Insider.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost cel mai bun pasator decisiv din sezonul recent încheiat în Scottish Premiership, cu 11 assist-uri, fiind și unul dintre cei mai buni jucători ai lui Rangers.

Mai mult decât atât, mijlocașul român a fost votat de fanii scoțieni drept cel mai bun tânăr fotbalist al lui Rangers, ceea ce este important știind că și fanii sunt mulțumiți de Ianis.

ADVERTISEMENT
  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!