Sport

O legendă a roș-albaștrilor nu vede cu ochi buni transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. ”Sunt cam ocupate posturile acolo”

Dorin Rotariu este fotbalistul dorit de FCSB pentru a-l înlocui pe Vali Gheorghe transferat recent în Turcia. Un jucător de legendă a roș-albaștrilor și fost conducător, nu crede că ar fi o alegere inspirată.
30.06.2022 | 18:46
O legenda a rosalbastrilor nu vede cu ochi buni transferul lui Dorin Rotariu la FCSB Sunt cam ocupate posturile acolo
De când a fost achiziționat de Ludogoreț Razgrad, Dorin Rotariu nu se regăsește. Cu toate acestea FCSB vrea să-l achiziționeze
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fotbalistul dorit de FCSB, pentru a-l înlocui pe Vali Gheorghe, este Dorin Rotariu. Jucătorul nu traversează cea mai bună perioadă a carierei și nici nu și-ar găsi locul în primul 11 al vicecampioanei, spune un fost oficial.

Helmuth Dukadam: ”Nu știu dacă s-ar plia pe ce are FCSB la ora actuală”

Considerat la un moment dat unul dintre ”puștii minune” din fotbalul românesc, Dorin Rotariu a ajuns la 26 de ani fără să se poată mândri cu realizări deosebite.

ADVERTISEMENT

Oficialii vicecampioanei FCSB insistă pentru transferul lui, însă mutarea este de neînțeles pentru Helmut Dukadam, fostul mare portar și oficial al clubului finanțat de Gigi Becali.

Acesta nu crede că în momentul de față antrenorul Toni Petrea ar avea nevoie de un fotbalist cu profilul lui Dorin Rotariu, despre care spune că ar avea mari dificultăți în a-și găsi locul în echipă.

ADVERTISEMENT

”Nu mai știu exact ce se întâmplă cu Rotariu. Nu știu ce ar putea să joace la FCSB, cam sunt ocupate posturile acolo. Eu mă mir.

Am înțeles că a fost o propunere cu ani în urmă să vină la FCSB și a refuzat-o sau ceva de genul ăsta. Mi se pare surprinzător, chiar nu știu dacă s-ar plia pe ce are FCSB la ora actuală”, a spus Dukadam, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Ludogoreț așteaptă oferta scrisă din partea FCSB

Achiziționat în vara anului trecut de Ludogoreț Razgrad, de la Astana, internaționalul român nu s-a adaptat în Bulgaria și a fost împrumutat în Grecia. Nici acolo nu s-a impus titular.

Cariera jucătorului a luat-o la vale, iar oficialii de la sud de Dunăre nu s-ar opune unui eventual transfer la FCSB. Directorul sportiv Cosmin Moți a declarat că așteaptă oferta roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

”Mai are încă 2 ani de contract cu Ludogoreţ, dacă vom primi oferta pentru el suntem deschişi la discuţii. Aşteptăm să se întoarcă la pregatire şi după aceea vom vedea ce decizie va lua şi antrenorul”, a spus Cosmin Moți, pentru Antena Sport, citat de GSP.ro.

500.000 de euro este cota lui Dorin Rotariu, conform transfermarkt


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT