Sport

O legendă a Stelei îl apără pe Gigi Becali: ”E singurul care spune lucrurilor pe nume”

Cunoscut ca un patron căruia îi place să se implice la echipă, Gigi Becali este apărat de o legendă a Stelei pentru metodele pe care le folosește.
19.08.2021 | 10:46
O legenda a Stelei il apara pe Gigi Becali E singurul care spune lucrurilor pe nume
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exlusivitate venirea lui Edi Iordănescu la FCSB, noul antrenor al ”roș-albaștrilor” primind garanții că patronul nu va interveni asupra deciziilor sale.

FANATIK a aflat că jucătorii au fost super entuziasmați după primul antrenament cu Edi Iordănescu, acesta ținându-le un discurs motivațional.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, lăudat de o legendă a Stelei

Fostă legendă a Stelei, Iosif Rotariu, îl apără pe Gigi Becali și crede că acesta nu este singurul patron din fotbalul românesc care se implică la echipă, dar este unicul care recunoaște public acest lucru.

”Am 59 de ani, am trecut prin foarte multe la fotbal. Domnul Gigi Becali e singurul care iese în presă și spune lucrurilor pe nume. Dar să știți că sunt mulți care se implică la echipele de fotbal. Alții tac la TV, fac, dar nu apar”, a declarat Rotariu pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu este prima dată când Gigi Becali anunță că dă mână liberă antrenorului, de această dată fostul mare portar Helmuth Duckadam este de părere că finanțatorul va face un pas în spate și îl va lăsa pe Iordănescu jr. să conducă treburile pe parte tehnică.

Rotariu nu crede că antrenorul a trădat Steaua

Iosif Rotariu este încrezător că Edi Iordănescu va face lucruri bune la FCSB și nu crede că se poate vorbi despre o trădare, deoarece fiul fostului selecționer al României nu a jucat pentru Steaua.

ADVERTISEMENT

”E superprofesionist, sper să reușească acolo. Venirea lui Edi e normală, e profesionist. El n-a jucat la Steaua, n-a făcut performanță în Ghencea, poate merge oriunde să antreneze.

E superprofesionist și îl are în continuare mentor pe Anghel Iordănescu, cred că acest factor l-a ajutat foarte mult. Sper să reușeacsă să atingă obiectivele pe care și le-a propus”, a mai spus Rotariu.

ADVERTISEMENT

Iordănescu, obiectiv titlul la FCSB

Prin vocea liderului Gheorghe Mustață, ultrașii de la Peluza Nord salută numirea lui Edi Iordănescu la FCSB și îl asigură că va avea parte de susținere necondiționată pe tot parcursul mandatului. Ba chiar își exprimă convingerea că patronul Gigi Becali a învățat din greșelile trecutului și nu mai are de gând să se implice în chestiunile tehnico-tactice.

Fostul președinte al marii rivale Dinamo, Florin Prunea, l-a felicitat pe patronul Gigi Becali pentru că a renunțat la orgolii și a numit un antrenor care să redea gloria ”roș-albaștrilor”.

Tehnicianul de 43 de ani revine la FCSB după 11 ani, iar Gigi Becali i-a setat deja primul obiectiv, titlul în Liga 1, ceea ce ar apropia visul patronului vicecampioanei: calificarea în grupele Ligii Campionilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,25 este cota pentru „sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT