Sport

O legendă a Stelei și-a pus fanii în cap, după ce a confundat echipa cu FCSB: „Vor să stea de vorbă cu mine”

Unul dintre jucătorii emblematici ai Stelei și-a confundat fosta echipă cu FCSB: „O să am o discuție cu fanii, cu Mustață”, a spus acesta, făcând referire, de fapt, la ultrașii vicecampioanei României.
11.08.2021 | 21:56
O legenda a Stelei sia pus fanii in cap dupa ce a confundat echipa cu FCSB Vor sa stea de vorba cu mine
Un fost mare jucător al Stelei a confundat echipa cu FCSB. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Deși a făcut parte vreme de nouă ani – între 1972 și 1981 – din echipa Stelei, Marcel Răducanu a pus, cu sau fără voia lui, paie pe foc în disputa pentru statutul de continuatoare a culorilor roș-albastre.

O să am diseară o discuție cu fanii Stelei. Cu unul Mustață, sau cum îl cheamă!”, a spus fostul mare mijlocaș, cu referire la Gheorghe Mustață, care este, de fapt, liderul ultrașilor FCSB. Cel mai probabil, acesta l-a contactat în contextul derby-ului cu Rapid, programat duminică, 15 august, la ora 21:30, pe Arena Națională din Capitală.

ADVERTISEMENT

Stabilit de patru decenii în Germania, Răducanu s-a numărat printre legendele cărora oficialii clubului Armatei au „uitat” să le invite la inaugurarea noului stadion din Ghencea. Mărturisește, însă, că le-a înțeles decizia, fără să le poarte ranchiună.

Marcel Răducanu a confundat Steaua cu FCSB

O să am diseară o discuție cu fanii lui Steaua, o să mă sune, pentru că vor să îmi audă vocea, să stea de vorbă cu mine. Cu unul Mustață, sau cum îl cheamă! Păi da, de acolo, de la FCSB, nu știu. Eu știu ce spuneți, dar sunt cei de la FCSB. Nu contează, sunt fani.

ADVERTISEMENT

Mi-a trecut supărarea, da, imediat! (n.r. că nu a fost invitat la inaugurarea stadionului Ghencea). Eu nu sunt ranchiunos. Așa au gândit dânșii și am acceptat, că nu am ce să fac.

Am primit un semn pe față, ce semn să primesc? Nu. Probabil că nu s-a mai întâmplat nimic în ultimul timp”, a declarat Marcel Răducanu la Digi Sport, condamnând, totodată, conflictul juridic dintre FCSB și Steaua pentru palmaresul istoric.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că s-ar putea treaba asta în Germania. Adică să fie două echipe cu numele Steaua și să joace în prima ligă? Pentru noi e ciudat ce se întâmplă, nu s-a întâmplat niciodată așa ceva în Germania”, a conchis fostul mare mijlocaș al roș-albaștrilor.

Câți suporteri ai FCSB-ului vor fi la derby-ul cu Rapid

În timp ce Steaua merge ceas în eșalonul secund (n.r. 6 puncte din tot atâtea posibile), chiar dacă nu are drept de promovare, FCSB se pregătește pentru primul derby al sezonului. 8.600 de fani ai vicecampioanei vor fi prezenți, duminică, pe Arena Națională, la partida cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Am făcut o înțelegere cu echipa FCSB, vom acorda 8600 bilete suporterilor FCSB, iar aceștia ne vor întoarce favorul în retur. Le-am pus la dispoziție Peluza Sud, unde stau ei la meciurile de acasă.

Cred că am fi avut mai mulți suporteri și dacă eram oaspeți. Rapidiștii vor domina stadionul, vor fi peste 30.000 de rapidiști la meciul de duminică.

Nimeni de la Rapid nu va accepta vreodată o înfrângere cu Steaua sau Dinamo, noi vom intra pe gazon să câștigăm și sper să ne bucurăm la final alături de suporterii noștri. Noi vom aborda meciul la victorie, cum am făcut și în Liga 4, cu Steaua.”, a declarat președintele alb-vișiniilor, Daniel Niculae.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT