Sport

O legendă a „Științei” revine pe gazonul stadionului „Ion Oblemenco” la Universitatea Craiova – FCSB: „Este ceva ireal pentru mine”. Exclusiv

Grigore Ciupitu, legenda formației din Bănie, va reveni pe gazonul stadionului „Ion Oblemenco” pentru a da lovitura de start a derby-ului Universitatea Craiova - FCSB.
07.05.2022 | 15:17
O legenda a Stiintei revine pe gazonul stadionului Ion Oblemenco la Universitatea Craiova  FCSB Este ceva ireal pentru mine Exclusiv
O legendă a „Științei” revine pe gazonul stadionului „Ion Oblemenco” la Universitatea Craiova - FCSB: „Este ceva ireal pentru mine”. Exclusiv sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al „Științei”, Grigore Ciupitu, va da lovitura de start a derby-ului Universitatea Craiova – FCSB, programat duminică, 8 mai, de la ora 19:30. Legenda oltenilor a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre emoțiile pe care le traversează înaintea reveniri pe gazonul stadionului „Ion Oblemenco”.

O legendă a oltenilor revine pe gazonul stadionului „Ion Oblemenco”. Grigore Ciupitu va da lovitura de start la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Fostul fundaș al oltenilor își va face apariția în fața celor 30.000 de suporteri prezenți în tribunele stadionului „Ion Oblemenco”, la partida Universitatea Craiova – FCSB. Grigore Ciupitu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că are emoții înainte de startul meciului.

ADVERTISEMENT

Legenda oltenilor a spus că obișnuiește să meargă la meciurile „alb-albaștrilor” disputate pe teren propriu. Acesta a declarat că arena din Craiova îi reamintește de partidele jucate pe marile stadioane ale Europei, iar la meciul cu FCSB se așteaptă ca suporterii să creeze o atmosferă asemănătoare cu cele din perioada „Craiovei Maxima”.

„Am mai fost la jocurile disputate de Universitatea Craiova, ultimul dintre ele a fost victoria cu CFR Cluj, 3-2. M-am simțit ca pe vremuri în Occident, stadionul arată ca o „farfurie zburătoare”, foarte reușit. Cred că o să mă simt ca și atunci când 50.000 de oameni veneau la meciurile noastre pe vechiul stadion”, a declarat Grigore Ciupitu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Au fost un momente frumoase din activitatea mea, am avut parte de rezultate extraordinare și era greu de imaginat că o să se mai întâmple vreodată. Este ceva ireal pentru mine, nu pot să exprim prin cuvinte ceea ce voi trăi pe „Ion Oblemenco”, chiar și acum când vorbim mi se ridică părul de pe mâini, mi se face mai groasă cămașa, uiți de tine ca persoană”,  a mai spus legenda „Științei”.

grigore ciupitu
Grigore Ciupitu – legenda Universității Craiova

 

Grigore Ciupitu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că oltenii vor câștiga disputa cu FCSB. Acesta crede că publicul numeros din tribunele stadionului „Ion Oblemenco” o va ajuta pe Universitatea Craiova să câștige următoarea confruntare din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

„La acest meci vor asista foarte mulți spectatori, la capacitate maximă și sper că se va impune Universitatea Craiova, cu ajutorul lor. Întotdeauna am purtat un gram de noroc echipei și sper că va reuși să câștige. Mai sunt trei etape și se va decide soarta campionatului”, a marturisit fostul fundaș al Universității Craiova.

Legenda oltenilor o vede campioană pe Universitatea Craiova: „Cred că ar fi îndeajuns să câștige un nou titlu”

Grigore Ciupitu este optimist înaintea partidei cu FCSB. Acesta a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că Universitatea Craiova ar putea să termine sezonul actual pe prima poziție a clasamentului din Casa Pariurilor Liga 1, dacă s-ar impune în următoarele două meciuri.

ADVERTISEMENT

„Două victorii ale Craiovei împotriva celor de la FCSB și CFR Cluj cred că ar fi îndeajuns să câștige un nou titlu. Depinde rezultatele pe care le vor obține cu următoarele adversare. Dacă Universitatea Craiova o va învinge pe FCSB va obține locul doi mai mult ca sigur. Sunt încrezător în jocul Universității Craiova, i-am urmărit și ultimele evoluții îmi dau speranțe”, a declarat legenda Universității Craiova.

Fostul fundaș al oltenilor s-a declarat suprins de atmosfera creată de fanii „alb-albaștrilor” la meciurile de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Acesta a spus că susținerea suporterilor olteni de care beneficiază trupa lui Laurențiu Reghecampf îi amintește de „Craiova Maxima”.

Nu credeam să mai existe o atmosferă de genul la Craiova, însă timpul ne permite să trăim niște momente apropiate de cele pe care le-am petrecut. Universitatea Craiova este „campioana unei mari iubiri”. Au jucători de valoare care pot să facă diferența în campionatul românesc”, a spus Grigore Ciupitu.

„Când îl văd pe fundașul de 22 de ani al Universității Craiova parcă mă văd pe mine în vremurile trecute”

Legenda Universității Craiova și-a ales jucătorii preferați din lotul lui Laurențiu Reghecampf. Printre observați de acesta se numără și Alexandru Crețu, jucător despre care crede că și-a câștigat locul în formula de start pregătită de Laurențiu Reghecampf și va reprezenta o soluție pentru echipa națională a României.

„Îmi place cum joacă Ivan, Baiaram, Markovic și Vlad Screciu. Alexandru Crețu și-a găsit postul în echipei și oferă tot ce are mai bun, iar în viitor cred că va ajunge un jucător de bază la echipa națională. Și-a câștigat dreptul de titular la Universitatea Craiova, este plăcut să îl vezi jucând”, a declarat fostul fundaș al „Craiovei Maxima” în exclusivitate pentru FANATIK.

Legenda Universității Craiova a declarat că își reamintește de evoluțiile sale în tricoul formației din Bănie, atunci când îl privește pe Vlad Screciu. Acesta a spus că jucătorul oltenilor este unul dintre cei mai buni fundași centrali pe care Laurențiu Reghecampf îi are la dispoziție.

„Când îl văd pe fundașul de 22 de ani al Universității Craiova parcă mă văd pe mine în vremurile trecute. E unul dintre cei mai buni apărători ai echipei. Evoluțiile bune se repetă, nu sunt rare sau din când în când, aproape în fiecare meci demonstrează că este un jucător valoros”, a mărturist Grigore Ciupitu.

  • 320 de prezențe ale Grigore Ciupitu în Liga 1

  • 73 de ani are legenda Universității Craiova

  • 1 campionat a câștigat alături de formația din Bănie


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 3,35 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT