Fotbal intern

O legendă a Universității Craiova nu exclude FCSB din lupta la titlu: ”Din poziția de outsider pot face surprize”

29.06.2020 | 13:43
O legenda a Universitatii Craiova nu exclude FCSB din lupta la titlu Din pozitia de outsider pot face surprize
ADVERTISEMENT

O legendă a clubului Universitatea Craiova nu exclude FCSB din lupta la titlu în acest sezon, deși ”roș-albaștri” sunt în acest moment la nouă puncte de liderul CFR Cluj.

Echipa lui Bogdan Vintilă va juca luni seară în deplasare cu Astra Giurgiu, în ultimul meci al etapei a cincea a play-off-ului, și în cazul unei victorii se va apropia la șase puncte de arsdeleni și la cinci de olteni.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a învins CFR Cluj, scor 3-2, în etapa a cincea a play-off-ului, ultima a turului. Prin acest succes, oltenii s-au apropiat la un punct de liderul din Cluj.

O legendă a oltenilor crede că CFR Cluj, Universitatea Craiova și FCSB se vor bate la titlu

Legendarul jucător al Universității Craiova, Aurel Țicleanu, își dorește ca echipa lui Cristiano Bergodi să câștige titlul, dar consideră că FCSB nu este exclusă din aceasstă bătălie dacă se va impune la Giurgiu.

ADVERTISEMENT

”Eu nu aș exclude nici FCSB din lupta la titlu pentru ă din poziția de outsider pot face surprize. FCSB joacă cu Craiova, joacă cu CFR Cluj. Știm deja că există un complex al Craiovei cu FCSB, nu îi mai bate de 20 de ani”, a declarat Țicleanu la Pro X.

”Eu aș fi foarte atent în continuare, și mi-aș dori ca oltenii să câștige titlul pentru că 30 de ani înseamnă mult. Încă o dată vreau să atrag atenția că la o astfel de presiune experiența bate tinerețea”, a mai spus fostul component al ”Craiovei Maxima”.

ADVERTISEMENT

”Cei de la Craiova sunt convins că știu acest lucru și își vor lua niște măsuri ca să câștige tot până la final. Nu va fi deloc ușor și bravo Craiovei că a relansat campionatul”, a menționat Țicleanu.

Dennis Man a ratat meciul Dinamo – FCSB 0-3, însă Bogdan Argeş Vintilă a primit veşti bune înainte de duelul cu Astra Giurgiu, programat să se joace luni, de la ora 20:00. FANATIK a aflat că fotbalistul de 21 de ani va fi titular în partida din etapa a 5-a din play-off.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a fost criticat în direct de fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, după ce l-a pierdut pe fundașul Bogdan Planic, care a decis să nu se mai prezinte la antrenamentele echipei.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – FCSB: 6,50 este cota pentru “Dennis Man marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT