ADVERTISEMENT
Carousel hot news

O legendă a “cîinilor” AVERTIZEAZĂ: “Steaua are mari PROBLEME!”

Rezultatele pe care Steaua şi Dinamo le au în meciurile amicale din această perioadă nu au scăpat de critici. Pe de o parte, roş albaştrii sînt contestaţi pentru rezultatele foarte slabe, în...
Autor: Mircea Dominte | 03.07.2014 | 17:09
O legendă a

Rezultatele pe care Steaua şi Dinamo le au în meciurile amicale din această perioadă nu au scăpat de critici. Pe de o parte, roş albaştrii sînt contestaţi pentru rezultatele foarte slabe, în timp ce mulţi consideră că Dinamo nu a procedat corect alegînd adversari atît de slab cotaţi precum s-a întîmplat în primele două partide, ambele cîştigate cu 5-0. Unul dintre critici este chiar fostul mare atacant şi actual scouter al lui Dinamo, Ionel Augustin.

ADVERTISEMENT

“Oneaţă” a vorbit pentru FANATIK.RO despre rezultatele celor două mari rivale şi este convins că amîndouă pot avea mari probleme în viitorul sezon. “Nu este în regulă pentru Steaua că pierde pe bandă rulantă în amicale, mai ales că nu sînt adversari atît de puternici. După părerea mea, rezultatele din amicale reflectă situaţia echipei şi traseul pe care aceasta îl va avea în meciurile oficiale. Pe vremea noastră jucam amicale cu Real Madrid, Bayern Munchen, Valencia, Atletico Madrid… Numai meciuri tari şi asta se vedea apoi. Steaua va avea probleme mari inclusiv la meciurile cu Stromsgodset dacă nu îşi schimbă atitudinea. Calificarea lor în Ligă este pusă în pericol”, a declarat Augustin pentru FANATIK.RO.

4

ADVERTISEMENT

Steaua a jucat pînă acum trei partide amicale şi le-a pierdut pe toate: Chiasso 1-2, Lugano 2-5, Ludogoreţ 2-4.

Fostul mare atacant din “Ştefan cel Mare” nu a uitat nici de echipa de care este legat pe viaţă şi la care în prezent lucrează ca scouter. “Nu este relevant pentru Dinamo să joace cu adversari precum Cehadle Town sau Gap Connah’s Quay, fiindcă sînt prea slabi. De multe ori se crede că nu e bine să joci cu adversari mai puternici în pregătiri, că dacă pierzi, după jucătorii se demoralizează. Eu nu sînt de acord cu varianta asta, fiindcă jjucînd cu echipe modeste nu-ţi dai seama pe unde eşti. E bine totuşi că Dinamo va avea şi cîteva amicale mai tari pe finalul perioadei de pregătire“, a încheiat Ionel Augustin.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!