ADVERTISEMENT
Carousel hot news

O LEGENDĂ a lui Dinamo îşi aminteşte finala cîştigată acum jumătate de secol: “A fost un meci senzaţional!”

Constantin Frăţilă (71 de ani) a evoluat zece sezoane în tricoul lui Dinamo, perioadă în care a cîştigat şase trofee, printre care şi o Cupă chiar într-o finală cu Steaua. "Cîinii" au...
Autor: Mircea Dominte | 27.03.2014 | 14:30
O LEGENDĂ a lui Dinamo îşi aminteşte finala cîştigată acum jumătate de secol:

Constantin Frăţilă (71 de ani) a evoluat zece sezoane în tricoul lui Dinamo, perioadă în care a cîştigat şase trofee, printre care şi o Cupă chiar într-o finală cu Steaua. “Cîinii” au învins rivala din Ghencea cu 5-3 în 1964, iar Frăţilă a făcut una dintre cele mai bune partide ale carierei în tricoul roş-alb. “Ne-au condus cu 2-1 la un moment dat, însă am prins o zi mare şi am dat gol şi, parcă, vreo două pase decisive. A fost un meci senzaţional, una dintre cele mai frumoase amintiri ale mele. Mîncam iarba în asemenea meciuri! Acum nu ştiu ce să zic că se va întîmpla… În Cupă erau meciurile altfel în trecut, care pe care, că se juca doar unul. Acum e dublă manşă, ca în campionat. Nu se compară… Dinamo are echipă de puştani, iar meciurile astea pot fi edificatoare asupra valorii lor!”, a declarat Frăţilă pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

RPS_9805

“Am adus Real Madrid şi Inter la Bucureşti. Gratis, nu ca acum…”

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al “cîinilor” vorbeşte şi despre dezechilibrul aparent dintre cele două echipe. “Întîlnirea asta pare dezechilibrată, iar 1-1 din Ghencea, în campionat, a fost nesperat. Pe vremea noastră nu exista diferenţă între Steaua şi Dinamo. Eram cele mai bune echipe din ţară, ne împărţeam supremaţia. Păi noi, Dinamo, am adus la Bucureşti Real Madrid şi Inter. Gratis, că acum trebuie să plătim să vedem asemenea echipe în România… “, a comentat Titi Frăţilă, făcînd aluzie la amicalele de lux dintre Dinamo şi Barcelona jucat în 2012 şi despre cel care va avea loc între Astra şi Real Madrid în august.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!