Cele mai citite

O legendă a lui United anunţă REVENIREA lui Ronaldo!

Fostul fundaş al lui Manchester United, Gary Neville a declarat pentru SkySports că e convins de faptul că portughezul Cristiano Ronaldo va juca din sezonul viitor pe Old Trafford:...
16.09.2014 | 13:57
O legendă a lui United anunţă REVENIREA lui Ronaldo!

Fostul fundaş al lui Manchester United, Gary Neville a declarat pentru SkySports că e convins de faptul că portughezul Cristiano Ronaldo va juca din sezonul viitor pe Old Trafford:

“Iubeşte oraşul Manchester, zvonurile că vrea să se întoarcă la United circulă de un an de zile. A reuşit să cîştige Liga Campionilor cu Real Madrid, şi-a îndeplinit obiectivul acolo. Ştiu că spune din ce în ce mai des că îi e dor de Old Trafford şi de Manchester”, a declarat Gary Neville.

Declaraţia vine în contextul în care, Manchester United vrea să îl readucă pe Ronaldo pe Old Trafford. Portughezul e nemulţumit de transferurile din această vară de la Real Madrid şi se zvoneşte că are o relaţie mai rece cu preşedintele Realului, Florentino Perez.

Presa engleză scrie că Manchester United pregăteşte o ofertă de 80 de milioane de euro pentru Ronaldo, după ce l-a vîndut în 2009 cu 97 de milioane de euro. 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri