Sport

O legendă sare în apărarea lui Cristiano Ronaldo, după ce a fost lăsat pe bancă în derby-ul cu Manchester City: „Nu-l respectă!”

Un fost jucător al lui Manchester United îi ia apărarea lui Cristiano Ronaldo. Portughezul s-a aflat doar pe banca de rezervă în eșecul lui Manchester United cu City, scor 3-6.
04.10.2022 | 09:35
O legenda sare in apararea lui Cristiano Ronaldo dupa ce a fost lasat pe banca in derbyul cu Manchester City Nul respecta
Un fost jucător legendar al lui Manchester United sare în apărarea lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a fost lăsat pe bancă în duelul cu Manchester City: Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist legendar al lui Manchester United, Roy Keane, a sărit în apărarea lui Cristiano Ronaldo, după ce starul portughez a fost „uitat” pe banca de rezerve de Erik ten Hag.

Roy Keane îi ia apărarea lui Cristiano Ronaldo: „Cred că United nu-l respectă”

Roy Keane a reacționat la adresa lui Manchester United, după ce Cristiano Ronaldo nu a fost introdus în partida piedută de Manchester United cu Manchester City, scor 6-3 în favoarea „cetățenilor”.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător irlandez, care a adunat 472 de apariții în tricoul lui United, consideră că este o lipsă de respect faptul că starul portughez nu a fost pe gazon în meciul din Premier League, cu City.

„Cred că United nu-l respectă. Ar fi trebuit să fie vândut înainte ca piaţa de transferuri să se închidă. Bine, când eşti manager, ai nevoie de opţiuni. Dar nu-l pui pe Ronaldo să stea pe bancă”, a adăugat Roy Keane, pentru Sky Sports.

ADVERTISEMENT

Erik ten Hag a justificat alegerea: „Nu l-am introdus din respect pentru cariera lui mare”

La conferința de presă după meciul dintre Manchester City și Manchester United, Erik ten Hag și-a justificat alegerea de a nu-l folosi pe Cristiano Ronaldo„Nu l-am adus din respect pentru cariera lui mare”, a spus Erik ten Hag.

Totuși, Roy Keane este de părere că Ronaldo trebuia lăsat să plece în vară pentru că situația se va înrăutăți pe parcursul sezonului. „Este unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor (…) Această situaţie se va agrava pe măsură ce sezonul avansează.

ADVERTISEMENT

Ar fi trebuit să-l lase să plece, avea opţiuni. Să-l ţii pe bancă este ridicol pentru un jucător de nivelul lui”a spus Roy Keane, actualmente consultantul Sky Sports.

Cristiano Ronaldo, doar un gol pentru Manchester United în acest sezon

Cristiano Ronaldo mai are contract cu Manchester United până la finalul sezonului, însă portughezul a vrut să plece încă din vară de pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Totuși, „diavolii roșii” în frunte cu Erik ten Hag au dorit ca starul portughez să rămână la Manchester United. Evoluțiile lusitanului lasă însă de dorit.

Cristiano Ronaldo a marcat doar un gol în 8 partide pentru Manchester United. Mai mult decât atât, Ronaldo a fost integralist doar în 2 din cele 8 partide. Într-una dintre ele, Manchester United a pierdut cu 4-0 în fața lui Brighton.

  • 20 de milioane de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform Transfermarkt
  • 37 de ani are Cristiano Ronaldo 
ADVERTISEMENT