Life

O mai știi pe Bela din La Bloc? Alina Chivulescu împlinește 48 de ani și arată superb

Alina Chivulescu, actrița cunoscută datorită rolului interpretat în celebrul serial La Bloc, împlinește frumoasa vârstă de 48 de ani. Cum arată și cu cine se iubește.
21.07.2022 | 06:30
O mai stii pe Bela din La Bloc Alina Chivulescu implineste 48 de ani si arata superb
Alina Chivulescu și La Bloc, serialul care i-a lansat cariera. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bela, așa cum este recunoscută șatena, are o biografie de invidiat și o carieră pentru care s-a dedicat enorm. Este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe ale filmului românesc pentru că se menține în formă la 48 de ani.

Alina Chivulescu și La Bloc, serialul care i-a lansat cariera

Alina Chivulescu a ajuns în echipa serialului La Bloc în urmă cu 18 ani, în 2004, producție pentru care a muncit din greu. Vedeta își amintește și acum că uneori trebuia să filmeze câte două episoade și jumătate pe zi și nu avea timp de nimic.

ADVERTISEMENT

Serialul i-a lansat cariera în industria cinematografică, fiind de părere că a avut parte de o experiență foarte frumoasă. S-a împrietenit imediat cu ceilalți actori, cu care a și rămas prietenă apropiată după încheierea filmărilor.

La Bloc este unul dintre cele mai îndrăgite seriale, inspirat chiar din umorul românesc. A apărut pe micile ecrane timp de 7 ani și a avut 13 sezoane, toată lumea știindu-i acum pe Nelu Curcă, Lili Jurcă sau prietenele Mimi, Adina și Roxana.

ADVERTISEMENT

De la primele episoade și până în prezent, Alina Chivulescu, cea care a interpretat-o pe Bela, s-a schimbat radical. A slăbit considerabil și are un stil de viață sănătos și echilibrat la cei 48 de ani pe care-i împlinește pe 21 iulie.

În ce alte proiecte s-a mai implicat actrița

Rolul din serialul La Bloc i-a adus notorietate actriței Alina Chivulescu, care a continuat să joace și în alte producții importante. Printre proiectele în care s-a implicat de-a lungul anilor se numără: Omul zilei (1997), Orient Express (2004), Ho Ho Ho (2009), #Selfie (2014) sau #Selfie 69 (2016).

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta s-a făcut remarcată și datorită unor seriale cum ar fi: Sub clar de lună (2002), Vine poliția! (2008), Aniela (2009), Iubire și Onoare (2010), O nouă viață (2014) și Fructul oprit (2018-2019).

Când mama nu-i acasă sau O grămadă de caramele sau alte producții cinematografice în care Alina Chivulescu și-a lăsat amprenta. În prezent, frumoasa șatenă poate fi urmărită în Ruxx, un serial difuzat pe HBO Max.

ADVERTISEMENT

Serialul poate fi vizionat încă din primăvara acestui an, fiind filmat în 2020, în plină pandemie de coronavirus. Actrița îi dă viață Lilianei pentru care a plecat din vacanța din Bruxelles să dea castingul necesar.

Cu cine se iubește în prezent Alina Chivulescu

Lucrurile merg foarte bine pentru Alina Chivulescu din punct de vedere profesional și putem spune acest lucru și în plan personal. Frumoasa șatenă a trecut printr-un divorț în 2003, când s-a despărțit de Mihai Cuptor cu care are un băiat pe nume Michael.

Din 2014 trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Dan Chișu, regizorul cu care a mai format un cuplu și în trecut. La momentul respectiv au decis să o ia pe drumuri separate, iar iată că soarta i-a adus din nou împreună.

Actrița este în culmea fericirii de când și-a găsit liniștea și pacea în brațele actualului partener de viață, cu care a ales să se căsătorească în 2018. Cei doi s-au reîntâlnit exact atunci când au avut mai mare nevoie unul de celălalt.

Consideră că au foarte multe lucruri în comun și că se aseamănă din multe puncte de vedere, mai ales că Alina Chivulescu și Dan Chișu sunt născuți în aceeași zi, pe 21 iulie. Producătorul împlinește 67 de ani.

ADVERTISEMENT