ADVERTISEMENT
Life

O mai știi pe Denisa de la Bambi? A ajuns de nerecunoscut de la operațiile estetice

Autor: Alexa Serdan | 01.04.2021 | 17:07
O mai știi pe Denisa de la Bambi? A ajuns de nerecunoscut de la operațiile estetice
O mai știi pe Denisa de la Bambi? A ajuns de nerecunoscut de la operațiile estetice. Sursa foto: spynews.ro

Denisa de la Bambi a ajuns de nerecunoscut după ce a prins gustul operațiilor estetice și seamănă leit cu sora sa, Raluca. Artista este adepta intervențiilor și nu se ascunde când vine vorba de procedurile la care a apelat până la 34 de ani. 

ADVERTISEMENT

Cântăreața s-a transformat totul după ce a renunțat la părul brunet în favoarea blondului. Ulterior, vedeta a trecut pragul cabinetelor estetice unde a corectat mai multe imperfecțiuni începând de la nas până la alte aspecte care nu-i dădeau pace.

A ajuns pe patul medicului estetician pentru acid hialuronic în buze, implanturi mamare, tatuaj la nivelul sprâncenelor și rinoplastie. Denisa Tănase nu s-a uitat la bani și a scos din buzunar sume frumușele pentru a se simți bine în propria piele.

Denisa de la Bambi, schimbată total de operațiile estetice. Cum arată acum

Denisa Tănase recunoaște toate intervențiile chirurgicale la care a apelat de-a lungul anilor, la fel și sora sa. Cele două cântărețe au împreună 10 astfel de proceduri, costul operațiilor estetice trecând binișor de suma de 15.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„În general, multe dintre colegele noastre, care apelează la anumite artificii nu recunosc. Noi suntem alea sincere, care recunosc.

Vindem și imagine, nu doar muzică, și e normal, ca femei, să avem grijă de noi…”, a declarat la un moment dat sora artistei, Raluca, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Denisa Tănase, schimbată de operațiile estetice
Denisa Tănase de la Bambi, schimbată de operațiile estetice. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Denisa de la Bambi nu a făcut schimbări numai pe plan personal, ci a găsit o cale spre succes fără a se axa pe muzică. Blondina și-a descoperit pasiunea pentru parfumuri în urmă cu câțiva ani, de aici plecând o afacere cu care se mândrește acum.

ADVERTISEMENT

Cântăreața deține un brand de parfumuri și cosmetice de lux, My Geisha, având deschise 27 de locații atât în țară, cât și peste hotare. Vedeta trăiește o viață de prințesă în ultima perioadă în Dubai, acolo unde locuiește cu partenerului ei de viață, afaceristul Mircea Brânzei.

„În prezent avem 16 arome. Sincer, le-am ales subiectiv, un lucru total nerecomandat în afaceri. Toate sunt arome puternice. Pentru mine, în parfumerie, nu există prea puternic sau prea persistent.

ADVERTISEMENT

Îmi plac aromele care «strigă» de pe tine, care rămân în urma ta și îi fac pe ceilalți să te întrebe ce porți. De altfel, când eram în Dubai și testam concentrația pentru apele de parfum, toate au trecut «proba liftului».

Le pulverizam în liftul de la hotel și dacă peste câteva ore când mă întorceam nu se mai simțeau, creșteam concentrația. Am încercat să acopăr toate gusturile: avem și arome florale și fresh, gurmande, lemnoase sau orientale”, spunea Denisa de la Bambi acum ceva timp pentru click.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!