Life

O mai știi pe Lola din primul sezon Survivor România? Ce s-a întâmplat cu ea după ce a pierdut în finală

21.04.2021 | 16:20
O mai stii pe Lola din primul sezon Survivor Romania Ce sa intamplat cu ea dupa ce a pierdut in finala
Lola Crudu a fost concurentă la Survivor România, sezonul 1. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

O mai ții minte pe Lola Crudu, finalista din primul sezon Survivor România care a terminat concursul pe locul 4? A fost una din cele mai iubite războinice, iar anul care a trecut de la participarea în competiția de la Kanal D i-a adus multe împliniri.

Blondina de 33 de ani din Chișinău s-a făcut remarcată în 2020 în reality-show-ul de la Kanal D, ea și Emanul fiind concurenți care au reușit să ajungă până în marea finală.

ADVERTISEMENT

După ce s-a încheiat primul sezon Survivor România, Lola nu a mai fost prezentă pe micile ecrane și și-a văzut în continuare de viața ei, de profesia ei de antrenoare de fitness din care își câștigă existența și astăzi.

Lola de la Survivor România, antrenoare de fitness de acasă

De altfel, pe perioada pandemiei Lola a continuat să muncească ajutându-i pe cei care își doresc un trup perfect, bine lucrat, prin intermediul tehnologiei.

ADVERTISEMENT

Mai toți antrenorii personali de fitness s-au mutat în ultimul an în mediul online, folosind tot felul de aplicații și rețelele de socializare pentru a fi aproape de cei cu care lucrau la sala de sport în vremurile bune.

Lola este extrem de activă pe Instagram, acolo unde postează periodic filmulețe cu antrenamentele pe care oricine le poate face acasă pentru a arăta bine.

ADVERTISEMENT
lola survivor românia
Lola de la Survivor România 2020 postează des videoclipuri cu exercițiile pe care le face la ea acasă. Foto: Instagram

Îi învață pe internauți ce exerciții să facă pentru a avea un corp bine lucrat

Fosta concurentă de la Survivor România le arată internauților pe pagina personală de Instagram o serie de exerciții care nu necesită aparatură scumpă și nici deplasarea la sala de fitness, ci doar un spațiu în cameră și determinare.

Majoritatea exercițiilor pe care le prezintă antrenoarea de sport pot fi făcute de oricine, fapt pentru care tânăra are destul de mare succes în mediul online.

ADVERTISEMENT

Sportiva e urmărită de aproape 40.000 de persoane pe Instagram, acolo unde primește mesaje de la cei care își doresc să facă exerciții pentru diferite părți ale corpului, iar Lola le răspunde în măsura în care poate fiecăruia personal. Pentru cele mai multe întrebări realizează chiar ea videoclipuri în care explică pas cu pas cum trebuie să lucreze fiecare cu propriul corp fără necesitatea de a avea haltere sau alte aparate de fitness.

 

ADVERTISEMENT