Life

O mai știi pe Miki de la K-Pital? Iată cu ce se ocupă în prezent îndrăgita artistă

Vă mai amintiți de la Miki de la trupa K-Pital? Solista are 49 de ani în prezent și s-a reinventat. Ea spune că-i place foarte mult ceea ce face în momentul de față.
27.06.2022 | 09:38
Cu ce se ocupă în prezent Miki de la K-Pital. Sursa foto: Viva!, Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Miki, fosta solistă a trupei K-Pital, s-a reinventat. Mihaela Marinache pe numele real cântă în continuare, dar un alt gen de muzică. Pe lângă asta, s-a apucat și de dansuri populare.

Miki, fosta membră a trupei K-Pital, s-a apucat de folclor

Miki, care are acum 49 de ani, a mărturisit că interpretează folclor autentic alături de un taraf. Iar pentru ca pachetul să fie complet, învață de la Nea Mărin pași de dans popular.

ADVERTISEMENT

Cântăreața recunoaște că se simte epuizată, în urma programului încărcat, dar totodată se bucură de faptul că este foarte ocupată.

”Avem evenimente de luni până duminică, nu mai stăm deloc pe acasă, ceea ce mă bucură. Pe plan muzical, de anul trecut cânt și folcor autentic și îmi place foarte mult.

ADVERTISEMENT

Cânt cu un taraf, adică mai am o variantă de spectacol. Sunt foarte mulțumită, pentru că sunt foarte ocupată. Am mai multe variante acum și îi întreb pe oameni ce doresc să le cânt. Clientul alege!

Oricum îmi place foarte mult ceea ce fac. M-am apucat și de dansuri popular, cu Nea Marin. Fac asta din luna martie, îmi place mult de tot și merg de două ori pe săptămână. Inițial mergeam doar o dată pe săptămână, dar nu învățăm pașii, așa că am început să fac mai des.

ADVERTISEMENT

Dacă tot am început să ccânt şi folclor, am zis să fiu completă, să învăț să și dansez pe muzică populară. Cele mai grele sunt dansurile moldovenești. Sunt foarte rapide și au foarte mulți pași și țopăială multă. Sunt foarte obositoare, e nevoie să mai repet și acasă”, a povestit Miki, în exclusivitate pentru Click!”, a mărturisit artista pentru Click!

Care este viața lui Miki în plan sentimental

Miki are o relație de ani buni cu Răzvan Constantinescu. Cei doi sunt împreună de 19 ani, iar abia anul trecut au decis să-și oficializeze iubirea.

ADVERTISEMENT

”M-am îmbrăcat în roz. Eu în viața mea nu am pus roz pe mine, dar Răzvan, al meu soț acum, a spus că ar fi frumos să mă îmbrac așa.

A fost ideea lui. Cererea de căsătorie a avut loc în 2003, mi-a dat și inelul atunci. Nu știu de ce nu s-a întâmplat, nu ne-am grăbit.

Foarte mulți prieteni au scris „dar oare nu v-ați pripit?”, ironic, în glumă. Acum doi ani trebuia să fim nași. Am făcut acea slujbă, ne-a citit ceva pentru logodnă tatăl miresei pentru că e preot, chiar în sufragerie”, a detaliat Miki la Antena Stars.

ADVERTISEMENT