Life

O mai știi pe Oana de la trupa Activ? Ce s-a ales de cântăreața care făcea furori în urmă cu mai mulți ani

11.05.2021 | 12:58
O mai stii pe Oana de la trupa Activ Ce sa ales de cantareata care facea furori in urma cu mai multi ani
Oana Nistor, fostă solistă a trupei Activ. Foto: Atomic TV
ADVERTISEMENT

O mai știi pe Oana de la trupa Activ, care făcea furori în urmă cu mai mulți ani? Cântăreața a renunțat de multă vreme la proiectul muzical care a consacrat-o, însă ce s-a ales de ea în ultima vreme?

Oana Nistor a fost solista formației muzicale începând cu anul 2001, când băieții acestei trupe căutau o artistă. La casting au participat zeci de tineri, iar cea care a reușit să convingă a fost timișoreanca pe atunci în vârstă de 18 ani.

ADVERTISEMENT

Primul clip în noua formulă Activ, Oana, Rudi și Avi s-a filmat spre sfârșitul anului 2001 la piesa „Împreună”. Reacțiile publicului au fost pozitive, iar de atunci a început perioada de glorie a cântăreței.

Oana de la Activ a încercat să revină, dar fără succes

După ce l-a cunoscut pe soțul ei, fotbalistul Ovidiu Petre, vedeta s-a ocupat mai mult de familie, căci a devenit în timp mama unei fetițe pe nume Eva, iar cariera ei muzicală a intrat într-o pauză aproape definitivă.

ADVERTISEMENT

În aprilie 2010, fosta solistă a trupei Activ a încercat să se reinventeze, lansând primul proiect solo, „Dance floor”, însă fără mare succes.

Artista și-a încercat norocul pe scena de la Romanian Music Awards, unde Oana a reapărut alături de trupa Activ cu o nouă piesă lansată cu ajutorul casei de producție a lui Smiley, dar n-au mai reușit să obțină laudele publicului de altădată. Industria muzicală s-a schimbat foarte mult, iar noua generație pare să nu mai guste genul cântat de ei.

ADVERTISEMENT
oana nistor activ
Oana Nistor are astăzi 38 de ani și nu mai activează în muzică. Foto: Facebook

Anna Lesko, Delia și Andreea Bălan, printre puținele artiste lansate în anii 2000 care s-au menținut în topurile muzicale timp de 20 de ani

În ultima vreme, Oana Nistor a intrat în anonimat, ocupându-se exclusiv de creșterea fetiței și de relația cu soțul ei și se pare că nu suferă foarte mult pentru faptul că nu mai este în centrul atenției.

Oana este doar una dintre artistele care a rupt topurile muzicale în România în anii 2000, puține fiind cele care au reușit să treacă testul timpului. Din numele care s-au menținut până astăzi le putem enumera pe Andreea Bălan, Anna Lesko sau Delia Matache, cea din urmă reușind să devine una din vocile principale ale muzicii pop românești.

ADVERTISEMENT