Life

O mai știți pe Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu? De ce s-a despărțit de iubit. Foto

Mihaela Coșerariu s-a despărțit după aproximativ un an de iubitul ei, Cătălin.
14.07.2021 | 15:16
O mai știți pe Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu? De ce s-a despărțit de iubit. Sursă foto: facebook

Povestea de dragoste dintre Mihaela Coșerariu și Cătălin a durat se pare aproximativ un an de zile. Păreau extrem de îndrăgostiți însă totul s-a sfârșit.

Amândoi și-au modificat statusurile pe rețelele de socializare, de unde rezultă clar că nu mai formează un cuplu.

Fosta soție a prezentatorului Mădălin Ionescu a fost mereu discretă când a venit vorba despre viața sa privată și timp de foarte mulți ani nu s-a afișat la brațul niciunui bărbat.

O mai știți pe Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu?

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au despărțit în anul 2011. Chiar dacă are 45 de ani, bruneta nu are inhibiții, dovadă fiind fotografiile postate pe contul său de socializare.

Timp de aproape 11 ani, aceasta nu s-a afișat cu niciun bărbat. Până în momentul în care a apărut Cătălin Șerbănescu. Atunci a început să posteze imagini din diferite vacanțe și se părea că lucrurile merg foarte bine. Nu în urmă cu mult timp au fost surprinși în ipostaze tandre la malul mării.

Se pare însă că povestea de iubire s-a încheiat. Amândoi și-au schimbat statusul pe contul de socializare și au lăsat clar să se înțeleagă că s-au despărțit.

Fosta soție a prezentatorului a anunțat simplu că este singură, în timp ce fostul iubit a scris: “Culmea singurătății: să n-ai nici fostă iubită!”.

Motivul separării nu se cunoaște foarte clar, dar se pare că au avut loc anumite incidente între ei. Și deși toate imaginile postate de cei doi îndrăgostiți îi făceau pe internauți să creadă că au o relație perfectă, nu are tocmai așa.

Mihaela, filmată în ipostaze incendiare

Mihaela Coșerariu arată extrem de bine, chiar dacă are 45 de ani.  În urmă cu puțin timp a fost chiar surprinsă pe plajă fără sutien.

Bruneta a postat de-a lungul timpului o mulțime de fotografii incendiare pe rețelele de socializare. Mereu se afișează în fuste scurte sau costume de baie. Fiecare postare a brunetei adună sute de aprecieri. De asemenea sunt o grămadă de domni care îi fac complimente în mediul online, iar Mihaela Coșerariu le răspunde glumind.

După ce s-a despărțit de Mădălin Ionescu în anul 2011,  Mihaela Coșerariu a devenit PR. Cei doi au împreună doi copii.