Sporturi

O mai ții minte pe Anna Kournikova? Cum arată acum fosta jucătoare de tenis! Rusoaica a născut gemeni și Enrique Iglesias a oferit declarația anului despre ea

29.03.2019 | 13:48
Anna Kournikova, pozată în trecut

O mai ții minte pe Anna Kournikova? Fosta jucătoare de tenis care a impresionat mai degrabă prin frumusețea ei, decât prin calitățile arătate pe teren a revenit în atenția publicului după ce a născut gemeni. Considerată la începutul anilor 2000 cea mai sexy femeie de pe Pământ, Kournikova a ajuns până pe locul 8 în clasamentul WTA fără să câștige vreodată un turneu. Mai mult de atât, rusoaica s-a cuplat cu starul pop Enrique Iglesias.

O mai ții minte pe Anna Kournikova?

A fost de altfel începutul sfârșitului în ceea ce privește cariera jucătoarei. După ce a apărut într-un videoclip al interpretului, Escape, Anna Kournikova a fost convinsă de acesta să renunțe la tenis. În 2017, Kournikova i-a adus pe lume gemenii lui Enrique Iglesias botezaţi Nicholas și Lucy. Deși a dispărut pentru o perioadă, acum, rusoaica a încântat publicul prin câteva fotografii postate pe o rețea de socializare.

Astfel, Kournikova și-a recăpătat formele după ce a pierdut mai multe kilogame adunate în timpul sarcinii. Aceasta și-a arătat din nou corpul care i-a adus de-a lungul timpului contracte uriașe de publicitate și numeroase apariții în reviste. De remarcat că cea mai bună clasare a sportivei la un turneu de Mare Șlem a avut loc în 2001 atunci când Kournikova a atins faza sferturilor de finală la Australian Open.

O mai ții minte pe Anna Kournikova. Kournikova
Fotografia postată de Anna Kournikova

Enrique Iglesias, declarația care a stârnit imaginația bărbaților

Enrique Iglesias nu s-a lăsat nici el mai prejos. În urmă cu doar câteva săptămâni, starul pop a oferit o declarație care a făcut înconjurul lumii. Astfel, fiul lui Julio Iglesias a precizat că viața sexuală a cuplului este acum, după naștere, una mult mai intensă. „Avem parte acum de sex mai mult ca niciodată. Sexul nu a scăzut din punct de vedere al calității și nici al cantității. La fel ca orice cupli avem parte de suișuri și coborâșuri.

Nu este întotdeauna totul perfect, dar e perfect în stilul nostru. E incredibil să o urmăresc pe Anna și să o văd atât de atașată de copii. Are un instinct natural, este născută pentru așa ceva”, a declarat Enrique Iglesias în presa americană despre Anna Kournikova.

  • 209 victorii a avut Anna Kournikova în circuitul WTA