Life

O mai ții minte pe Cosmina Păsărin? Cum arată și ce mai face acum, la 38 de ani

14.04.2021 | 21:20
O mai tii minte pe Cosmina Pasarin Cum arata si ce mai face acum la 38 de ani
Cosmina Păsărin a ajuns la 38 de ani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

La începutul anilor 2000, o tânără de doar 19 ani, frumoasă foc și cu tupeu cât cuprinde, participa, la brațul iubitului ei de atunci, la „Vara Ispitelor”, una dintre cele mai controversate emisiuni difuzate de Pro TV, și visa cu ochii deschiși la o carieră în showbiz.

Anii au trecut, iar Cosmina Păsărin, căci despre ea vom vorbi în cele ce urmează, a avut propriile producții TV, a jucat în seriale celebre precum „La Bloc” sau „Băieți Buni” și a sucit mințile admiratorilor de fiecare dată când poza în revistele pentru adulți.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, sufletul pereche întârzie să-i iasă în cale. „Nu bat clopotele de nuntă. Sunt singură, nu am pe cineva”, a mărturisit frumoasa brunetă, ajunsă acum la 38 de ani. Chiar dacă nu se grăbește să ajungă în fața altarului, adoră nunțile și are grijă să le ofere momente unice clienților săi.

O mai ții minte pe Cosmina Păsărin? Este singură la 38 de ani

Îmi doresc un partener de viață, dar nu vreau să pun presiune pe mine. Important este să simți acea chimie pentru el, dar acest lucru nu l-am mai simțit de vreo doi ani. Părerea mea este că, dacă forțezi lucrurile, nu o să meargă nimic.

ADVERTISEMENT

Dacă îmi doresc un bebeluș? O femeie dă naștere unui copil atunci când are pe cineva, are o familie, copiii nu se fac una – două. Eu sunt genul acela de femeie care nu a visat la nuntă și copil.

Asta este, dacă nu am soț sau un copil este vreo problemă? Am văzut foarte multe familii cu probleme în căsnicie. Este greu să găsești pe cineva pe aceeași lungime de undă cu tine, nu este ușor, dar, dacă o să fie de la Dumnezeu, bine, dacă nu mergem înainte!

ADVERTISEMENT

Am făcut niște cursuri de wedding planner, mi-aș dori să mă ocup de organizarea nunților pe viitor… Eu am o viață foarte activă, dar mai puțin vizibilă, mă axez pe prezentările de evenimente.

M-am concentrat mai mult pe pasiunile mele. Sunt mai atentă în locurile în care merg. Îmi place să călătoresc şi singură. E frumos să te bucuri de iubire atunci când călătoreşti.

ADVERTISEMENT

Dacă aş avea un iubit aş vrea să călătoresc alături de el. Mi-aș dori să întâlnesc o persoană potrivită pentru mine… acum mă concentrez la mine. Nu m-aș ocupa de nunta mea, ci de a altora ”, a dezvăluit Cosmina Păsărin.

ADVERTISEMENT