Life

O mai ții minte pe Gianina Corondan? Iată din ce mai câștigă bani la 51 de ani

Cu ce se ocupă acum Gianina Corondan, actrița care devenise faimoasă pentru emisiunile prezentate la televiziunea publică. Din ce câștigă bani la 51 de ani?
13.08.2022 | 00:28
O mai tii minte pe Gianina Corondan Iata din ce mai castiga bani la 51 de ani
Cu ce se ocupă acum Gianina Corondan. Din ce face bani. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ce face acum Gianina Corondan, actrița care a fost mult timp și prezentatoare la TVR. A părăsit postul public, dar a revenit în televiziune recent!

Cu ce se ocupă acum Gianina Corondan. Din ce face bani

Gianina Corondan a făcut mult timp parte din echipa TVR, dar aceasta a fost dat afară după un proces de concediere colectivă care a avut ca scop reducerea cheltuielilor.

ADVERTISEMENT

În total, atunci când a plecat Gianina Corondan au fost date afară peste 600 de persoane de la postul de televiziune publică.

De asemenea, aceasta a prezentat vreme de 10 ani selecția națională Eurovision, lucru care nu s-a mai întâmplat după ce a fost dată afară.

ADVERTISEMENT

După ce a plecat de la TVR, în 2013, Gianina Corondan a decis să reia studiile și s-a apucat din nou de școală, tot la jurnalism, unde a terminat un program de master.

Gianina Corondan a revenit în această vară în lumea televiziunii și prezintă la Prima TV, din 25 iunie, emisiunea Destinația anului 2022.

ADVERTISEMENT

Actrița este gadza acestei emisiuni în fiecare sâmbătă, de la ora 17:30. Despre acest proiect, Gianina Corondan spunea că a început în anul 2021 și declara că scopul emisiunii este să îi facă pe români să se îndrăgostească iar de țara lor și să o viziteze.

„Destinația Anului este un proiect de TV început în 2021 de o echipă entuziastă care a vrut ca românul să se plimbe mai mult prin țara sa, s-o admire mai mult, ba chiar s-o respecte, o, ce bine ar fi.

ADVERTISEMENT

Idealurile lor sunt și ale mele, așa că anul ăsta ne-am unit forțele și vom căuta destinația ideală a anului 2022 în România”, spunea vedeta pe blogul personal.

Gianina Corondan nu este căsătorită

Gianina Corondan spunea că nu este niciodată singură, chiar dacă ea este necăsătorită și nu are nici copii.

De altfel, unul dintre regretul actriței este că nu a devenit mamă niciodată, dar are o relație foarte bună cu copiii fratelui său.

„Întotdeauna am avut iubit. Mai am un frate mai mic, doi nepoţi, familie. Sunt mereu cu cei pe care îi iubesc”, a spus vedeta pentru click.ro.

ADVERTISEMENT