Life

O mai ții minte pe Laura Bretan, câștigătoare la Românii au Talent? Uite ce mai face acum

10.04.2021 | 13:15
O mai tii minte pe Laura Bretan castigatoare la Romanii au Talent Uite ce mai face acum
O mai ții minte pe Laura Bretan, câștigătoare la Românii au Talent? Uite ce mai face acum Sursa foto: Captura video YouTube
ADVERTISEMENT

O mai ții minte pe Laura Bretan, câștigătoarea sezonului șase „Românii au Talent”? Vă spunem mai jos ce mai face soprana acum.

Laura Bretan a devenit o adevărată domnișoară, ea împlinit 19 ani la data de 7 aprilie. Cântăreața locuiește în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

La doar 13 ani, ea impresiona o tară întreagă prin prestația din emisiunea de talente. Ea a oferit un interviu pentru „Vorbește lumea” în care a povestit ce își dorește cu ocazia zilei de naștere.

O mai ții minte pe Laura Bretan, câștigătoare la Românii au Talent? Uite ce mai face acum

Laura Bretan
Laura Bretan, la 19 ani
Sursa foto: Facebook

Laura Bretan și-a sărbătorit ziua de naștere departe de România, la Chicago, locul unde s-a născut și unde locuiește în momentul de față. Tânăra a povestit ce planuri de viitor are și ce își dorește de ziua ei.

ADVERTISEMENT

Glumind, tânăra a spus că își dorește mâncare cu ocazia zilei de naștere. Ea a spus că intenționează să o petreacă alături de oamenii apropiați, la o plimbare și la un restaurant.

Față de anul trecut, când a împlinit 18 ani și a făcut o petrecere de pomină, acum, pandemia a restricționat deplasările și întâlnirile cu un număr mare de persoane, iar interacțiunile au fost mai mult în mediul online.

ADVERTISEMENT

Pentru acest an, ea își dorește să ajute oamenii din jur. După ce a primit o mașină cadou la majorat, ea spune că nu își vrea bunuri materiale: „am tot ce-mi trebuie! Sunt binecuvântată. Eu acum îmi doresc să deschid o fundație pentru copiii care nu au ceea ce am eu. Vreau să-i ajut. Cam atât îmi doresc eu de ziua mea”, a adăugat ea.

Laura Bretan a recunoscut că își dorește că cânte, pe scenă. Tânăra solistă a spus că ar vrea să fie eliminate restricțiile, iar viața să revină la normal: „(n.r.- îmi doresc) și să cânt, cât de mult. Îmi e dor de scenă. Mai multă muzică! Asta îmi doresc eu!”

ADVERTISEMENT

Ea a continuat cariera muzicală și a dezvăluit că pregătește noi proiecte. Anul trecut a primit discul de aur și a semnat un contract cu o casă de discuri celebră.

ADVERTISEMENT