Life

O mai ții minte pe Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini care a câștigat Românii au Talent? Este elevă la liceu. Uite cum arată acum

14.09.2020 | 14:50
O mai tii minte pe Lorelai Mosnegutu fetita fara maini care a castigat Romanii au Talent Este eleva la liceu Uite cum arata acum
Lorelai Moșneguțu a început școala. Este elevă în clasa a XI-a. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

În vara lui 2017, Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini, dar cu o voce cum rar ți-e dat să auzi, a urcat pe scena Românii au Talent și a reușit să uimească o țară întreagă cu talentul său. În ciuda dezavantajului cu care a trebuit să trăiască încă de când a venit pe această lume, a câștigat competiția și le-a demonstrat tuturor că are puterea să meargă până în pânzele albe pentru visul ei.

Anii au trecut, iar fetița de atunci a devenit o adolescentă în toată regula și încearcă să-și clădească o carieră de succes în lumea muzicii. Nu neglijează, însă nici școala, pentru că este elevă în clasa a XI-a la Liceul de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște, secția de Canto Clasic și știe că studiul este esențial în formarea unui artist.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă pandemia de coronavirus o obligă să învețe exclusiv online, nu este deloc deranjată de această situație. Ba chiar îi convine de minune, în condițiile în care profesorii i-au predat întotdeauna materia la domiciliu.

În plus, tehnologia îi permite să interacționeze cu ceilalți colegi, așa că nu se va mai simți singură, chiar dacă ceilalți vor fi la kilometri distanță. „Din fața calculatorului, am ocazia să particip alături de colegii de clasă, să interacționez cu ei, să-i văd”, a explicat Lorelai în interviul acordat pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

În noul an școlar, Lorelai Moșneguțu va învăța exclusiv online, dar nu o deranjează deloc

În principiu, vom fi în scenariul hibrid. Eu, însă, voi învăța doar online, nu vor mai veni profesorii acasă. Iar fizic la școală voi merge doar o dată pe săptămână, la orele de canto.

Pentru mine este perfect așa. Orele de muzică și de cor e foarte important să fie ținute în sala de clasă sau în amfiteatru, alături de alți colegi și instrumentiști.

ADVERTISEMENT

Ar fi foarte complicat să ne pregătim la muzică de acasă. Suntem 50 de elevi în cor și nu ne-am auzi între noi online, nu ne-am sincroniza din cauza semnalului”, a dezvăluit tânăra care în urmă cu trei ani reușea să câștige Românii au Talent.

Lorelai se pregătește de școală. Sursa foto: click.ro
Lorelai se pregătește de școală. Sursa foto: click.ro

Cum i s-a schimbat viața după concurs. A fost nominalizată pentru un premiu prestigios

Am fost nominalizată să iau un premiu pentru cariera muzicală în cadrul unei festivități la Vatican, ceremonie care s-a anulat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, am trecut de preselecții la Britanicii au talent și la Americanii au Talent, urma să intru în audiții. Și acestea s-au amânat, din cauza pandemiei.

După câștigarea acestuia am avut onoarea să fiu invitată până în momentul de față în 5 țări superbe (Turcia, Qatar, Brazilia, China și California), atât ca invitată să susțin recitaluri la gale caritabile, cât si concurentă la World’s Got Talent”, a mai spus Lorelai Moșneguțu.

ADVERTISEMENT