Life

O mai ții minte pe Raluca de la Angels? Iată ce veste surprinzătoare le-a dat fanilor

01.04.2021 | 16:32
O mai tii minte pe Raluca de la Angels Iata ce veste surprinzatoare lea dat fanilor
O mai ții minte pe Raluca de la Angels? Iată ce veste surprinzătoare le-a dat fanilor. Sursa foto: viva.ro
ADVERTISEMENT

Raluca Blejuşcă făcea furori în urmă cu ani buni, în perioada în care cânta în trupa Angels, iar acum a revenit pe piața muzicală și nu oricum. Frumoasa brunetă le-a dat fanilor o veste surprinzătoare despre viața sa personală!

Cântăreața în vârstă de 34 de ani este o mamă dedicată și implicată în viața celor cinci copii pe care-i are și nu spune nu când vine vorba de al șaselea. Vedeta este pregătită să mai aducă pe lume un bebeluș, având foarte multă iubire de oferit.

ADVERTISEMENT

Artista este căsătorită de 14 ani și spune că cei mici o seacă de energie, dar o și încarcă în același timp. Raluca este dependentă de copii, motiv pentru care este foarte implicată în creșterea și educarea lor, mai alea de când cei mici au făcut școala online.

Raluca de la Angels, veste mare pentru fani. Ce are de gând să facă vedeta

„De 14 ani de când m-am căsătorit, 80% din timpul meu îl dedic lor. Deci eram învățată să fiu mai tot timpul cu ei, să fiu atentă la nevoile lor și la o alimentație cât de cât sănătoasă, atât cât se mai poate în perioada în care trăim.

ADVERTISEMENT

Fiind 5 copii, nu au dus lipsă de socializare, de joacă, de fel de fel de activități creative, îi plimbăm mult în natură, la munte, la mare, părinții mei sunt din Mangalia, așa că avem marea la dispoziție.

Îi ducem și pe la mănăstiri – componenta aceasta spirituală face parte din felul nostru de a-i educa, credem că există o educație sănătoasă doar prin raportarea la divinitate. 

ADVERTISEMENT

Iubim copiii cu toată inima noastră, i-am crescut cu multă iubire și dăruire amândoi și nu zicem nu dacă ar mai veni și al șaselea”, a declarat Raluca Blejușcă de la Angels, într-un interviu recent pentru click.ro.

Frumoasa brunetă este o mamă eroină, mărturisind că de fiecare dată când ultimul copil a împlinit vârsta de doi ani a început să se gândească la următorul. Vedeta are o legătură emoțională foarte puternică cu cei mici, precizând că se simte minunat în rolul de mamă.

ADVERTISEMENT

Cântăreața consideră că toată ființa sa este impregnată cu maternitate, de aceea nu zice „Nu” celui de-al șaselea copil, deși nu este o muncă ușoară să crești atâția urmași. Fosta componentă a trupei Angels nu ia în calcul acum o nouă sarcină, dar cine știe ce se poate întâmpla pe viitor.

Raluca Blejușcă alături de cei cinci copii, în parc
Raluca Blejușcă alături de cei cinci copii, în parc. Sursa foto: Facebook.com

Vedeta are cinci copii: Serafim (12 ani), Casian (10 ani jumătate), Maria (8 ani jumătate), Emilian (6 ani) și Anastasia (3 ani jumătate).

Artista a mărturisit că și-a cunoscut soțul, pe Ionuț, pe când avea numai 15 ani. Vedeta era topită după el, deși recunoaște că bărbatul nu era mare fan al muzicii pe care o cânta la momentul respectiv, însă drumurilor lor au ajuns să se întâlnească.

„Ne-am cunoscut la logodna surorii mele, el fiind atunci cel mai bun prieten al soțului surorii mele. A fost ceva extraordinar în privirile noastre atunci când s-au intersectat prima oară. Dar el, tocmai că știa că sunt o mică vedetă, nu aveam decât 15 ani când ne-am cunoscut.

Și-a reprimat ceea ce a simțit la început, gândindu-se că eu nu am să mă uit la el. Ulterior i-a spus cumnatul meu că eu eram deja topită după el și așa a avut curaj și a început să îmi trimită zeci de scrisori minunate pe care le păstrez și azi ca pe ceva de mare preț.

Nu era el fan al trupei Angels, el asculta alte genuri muzicale. A avut sentimentul că e «acasă» atunci când m-a auzit cântând prima oară. Și într-adevăr l-am dus apoi acasă”, a mai spus Raluca, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT