Life

O mai ții minte pe Roxana din La Bloc? Iată ce mai face acum și cât de mari sunt copiii ei

28.10.2020 | 19:23
O mai tii minte pe Roxana din La Bloc Iata ce mai face acum si cat de mari sunt copiii ei
O mai ții minte pe Roxana din La Bloc? Iată ce mai face acum și cât de mari sunt copiii ei Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tily Niculae este actrița care i-a dat viață Roxanei din îndrăgitul serial „La bloc”, dar care a dipărut de ceva vreme din lumea mondenă. Actrița este mamă a doi copii, Sofia, în vârstă de 9 ani, și Radu, care împlinește astăzi 7 luni, și își dedică timpul creșterii și educației lor.

Artista este o prezență constantă în mediul online unde împărtășește experiențele de zi cu zi cu urmăritorii ei, dar vine și cu stafuri despre maternitate și creșterea micuților. Ea este posesoarea unui blog dedicat femeilor, unde povestește momente din zilele importante și emoțiile trăite alături de familie.

ADVERTISEMENT

Tily a trecut prin momente mai puțin plăcute în ultimii ani. S-a luptat multă vreme cu o boală urâtă, psoriazis, și cu depresia. Ea a povestit că a suferit două pierderi de sarcină, la scurt timp după nașterea fetiței, momente care au marcat-o enorm. Băiețelul pe care l-a născut anul acesta este considerat un dar de la Dumnezeu pentru familia lor.

Actrița care o interpreta pe Roxana din La Bloc este mama a doi copii și o femeie împlinită

Șatena povestea, cu anii în urmă, că s-a ales cu psoriazis în urma unui șoc emoțional: „Am avut un şoc emoţional şi astfel s-a declanşat boala. Ani la rând medicii mi-au spus că e o eczemă ţi mi-au dat creme peste creme, dar nimic nu a funcţionat. Puţini ştiu ca eu nu îmi pot spăla copilul.

ADVERTISEMENT

Port mănuşi menajere să nu o zgâri pe fetiţa mea şi plâng de usturime noaptea (…) M-am învăţat să trăiesc cu această boală, care este autoimună şi, din păcate, la mine nu a reacţionat la niciun medicament. Sunt deja un caz injectabil”, a spus ea la o emisiune TV, potrivit click.ro.

Tily Nicolae și copiii săi
Tily Nicolae și copiii săi Sursa foto: Instagram

Băiețelul actriței s-a născut în acest an, în plină pandemie. Acest lucru i-a adus probleme micuțului,timpul petrecut doar în casă și-a pus amprenta asupra stării lui de sănătate. Radu împlinește astăzi 7 luni, iar mama acestuia a sărbătorit evenimentul printr-un mesaj emoționant: „6.03.2020 te nășteai. Lucrurile în lumea întreagă au luat-o într-o direcție diferită față de normalitatea pe care o știam. Ți-am șoptit la ureche că te voi proteja atât cât pot.

ADVERTISEMENT

Surioara ta m-a învățat în toți aceșți ani că voi, copiii, ne dați forță să mergem mai departe. De câte ori te alăptat ți-am spus cât eșți de minunat, iubit și dorit, dar mai ales ți-am zis că POȚI! Eșți minunea noastră și Darul Lui Dumnezeu.

De atunci și până acum ne-ai arătat zilnic câtă determinare și putere ai. Cât de bine de descurci. De ziua ta, ți-am oferit un șnur cu care să te joci și această cască de protecție. În speranța că nu te vei mai lovi atât de des. Te iubim infinit! La mulți ani, pufosule!”, a scris ea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Actrița este căsătorită cu Dragos Popescu din 2011. Cei doi formează o familie solidă și au depășit împreună multe dintre greutățile pe care viața le-a pus în calea lor. Vedeta mărturisea că a trecut de momentele dificile cu ajutor și sprijin din partea soțului ei.

ADVERTISEMENT
Tags: