Life

O mai țineți minte pe fiica lui Stelian Ogică? Raluca arată senzațional pe Instagram! A fost asistentă Acces Direct și are un copil cu fotbalistul Ropotan

25.07.2020 | 09:24
O mai tineti minte pe fiica lui Stelian Ogica Raluca arata senzational pe Instagram A fost asistenta Acces Direct si are un copil cu fotbalistul Ropotan
ADVERTISEMENT

Raluca Ropotan, fiica lui Stelian Ogică, este fericită în sânul familiei pe care o are cu fotbalistul Adrian Ropotan. Cei doi au un băiețel care a venit pe lume în decembrie 2018, după doi ani de logodnă.

Fosta asistentă Acces Direct a născut pentru prima dată la 27 de ani, însă se gândește și la cel de-al doilea copil, o fetiță.

ADVERTISEMENT

În prezent, deși a renunțat la viața publică, tânăra mămică este activă pe rețelele de socializare, unde postează imagini din viața ei.

Raluca Ropotan, fiica lui Stelian Ogică, de senzație pe Instagram

Fosta asistentă tv a renunțat la televiziune și showbiz, s-a logodit în 2016 cu Adrian Ropotan, iar în 2017 s-au căsătorit civil. Evenimentul a fost marcat de o petrecere pe cinste. Luna de miere au constituit-o mai multe vacanțe petrecute peste hotare.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluca Ropotan (@raluca_ropotan) on

Raluca Ropotan este foarte fericită în brațele soțului ei, iar băiețelul pe care l-a adus pe lume seamănă foarte bine cu tatăl lui, Adrian Ropotan, care îi face toate plăcerile și este un bărbat de casă, dar și fidel. Raluca și Adrian sunt un cuplu solid, iar când a fost cerută de soție, vedeta a primit inelul în Santorini. Nași le-au fost Claudia Pătrășcanu și soțul ei, Gabi Bădălău, care, din păcate, s-au despărțit anul acesta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluca Ropotan (@raluca_ropotan) on

Deși au trecut aproape doi ani de când a născut, Raluca arată senzațional și se pare că viața de mămică îi priește de minune. Ea postează imagini din vacanțe, dar și din activitățile de zi cu zi. Pe lângă meseria de mămică, fiica lui Stelian Ogică administrează o afacere de haine sport.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluca Ropotan (@raluca_ropotan) on

Cel care a făcut anunțul cu privire la momentul nașterii primului său nepot a fost chiar Spaima Loteriei. „ Oficial sunt bunic! Tataie. În timp ce Adrian Ropotan înscria un gol superb Universității Craiova, se năștea Ropotan Ivan (Nicolai). Un semn că va fi un mare fotbalist.”, a scris Ogică pe rețelele sociale.