Life

O mai țineți minte pe Mădălina Pamfile? Cât de mult s-a schimbat fosta asistentă a lui Capatos

15.01.2021 | 11:47
ADVERTISEMENT

Mădălina Pamfile s-a retras din viața publică, a părăsit Capitala, s-a căsătorit și a făcut doi copii cu un potent om de afaceri. Fosta asistentă a lui Capatos este de nerecunoscut.

De la un trecut tumultos șa o viață de familie perfectă

Cine se gândea că nelipsita din cluburi Mădălina Pamfile se va retrage pentru o viață de familie liniștită, cu un soț iubitor și că va fi mama perfectă? Ei bine, viața bate filmul, iar asta s-a întâmplat și în cazul brunetei care pe vremuri făcea furori printre fotbaliști, în emisiunea Un Show Păcătos de la Antenă, dar și pe litoral, unde se afișa la brațul lui Radu Mazăre.

ADVERTISEMENT

Bruneta a avut un moment în care chiar a clacat psihic și a încercat să se sinucidă, lucru care i-a adus concedierea de la Antena 1. Pamfile are un trecut tumultos, mai ales că a trăit fără mama naturală, care a părăsit-o de la o vârstă fragedă. Cele două s-au reunit după ce bruneta avea peste 18 ani.

Mădălina Pamfile, viață de lux cu tatăl copiilor ei

În prezent, Mădălina Pamfile este o femeie de casă, care are grijă de cei doi copii ai săi și își iubește soțul, care o răsfață cu un trai lipsit de griji. Din câte s-a zvonit, bruneta are o relație de câțiva ani cu un albanez putred de bogat. Bărbatul ar deține milioane de euro și îi face toate poftele fostei asistente tv.

ADVERTISEMENT
Mădălina Pamfile, alături de familia ei
Mădălina Pamfile, alături de familia ei

Vedeta nu mai este nevoită să muncească, motiv pentru care a părăsit viața publică și s-a retras din showbiz. Ea are doi copii, două fetițe cu același bărbat. Prima  a adus-o pe lume în iulie 2018, în Spania, iar pe 27 februarie 2020 a născut pentru a doua oară. Vedeta și familia ei au locuit o perioadă bună de timp în Spania.

Mădălina Pamfile a rămas în relații bune cu Daniela Crudu, care îi este prietenă și acum, se vizitează și merg în vacanțe împreună.

ADVERTISEMENT
Mădălina Pamfile, alături de tatăl copiilor ei
Mădălina Pamfile, alături de tatăl copiilor ei

Până la finalul anului trecut, Mădălina Pamfile a fost secretoasă cu viața ei și nu a dezvăluit identitatea partenerului de viață. Nici până acum, vedeta nu a declarat numele ssoțului ei. Abia la finalul anului 2020 a postat primele poze cu bărbatul pe Instagram.

Deși a nscut de două ori, bruneta arată foarte bine, iar dovadă stau imaginile din vară, de la plajă.

ADVERTISEMENT