Life

O mai țineți minte pe sora Andreei Tonciu? Tânăra a ajuns de nerecunoscut în urma operațiilor estetice

Sora Andreei Tonciu a trecut printr-o serie de transformări. Tânăra a decis să apeleze în repetate rânduri la medicii esteticieni, iar acum este aproape de nerecunoscut.
25.01.2022 | 14:50
O mai tineti minte pe sora Andreei Tonciu Tanara a ajuns de nerecunoscut in urma operatiilor estetice
Cum arată sora Andreei Tonciu, Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lorena Tonciu a decis să-și facă o serie de intervenții chirurgicale, iar acum puțini o mai pot recunoaște.

Tânăra în vârstă de 22 de ani a început să semene din ce în ce mai mult cu sora ei.

În trecut, aceasta explica de ce și-a făcut o mulțime de operații.

O mai țineți minte pe sora Andreei Tonciu? Tânăra a ajuns de nerecunoscut în urma operațiilor estetice

Sora Andreei Tonciu a fost mereu preocupată de imagine sa. Lorena are 22 de ani, dar a decis să-și facă o mulțime de intervenții, iar acum cu greu mai poate să fie recunoscută. De la primele sale apariții la Tv, aceasta și-a schimbat aproape complet fața și a ajuns să semene foarte mult cu Andreea.

ADVERTISEMENT
Lorena Tonciu
Lorena Tonciu, primele apariții Tv

 

De altfel, vedeta spunea anul trecut că sora sa urmează să facă o nouă intervenție într-o clinică din Turcia, chiar dacă ea i-a transmis că a făcut destule operații și este momentul să se oprească.

“Tot mai găsește ea câte ceva de ajustat. Dar ea e mai frumoasă decât mine”, spunea concurenta de la Survivor România într-o emisiune.

ADVERTISEMENT

Lorena pare că a fost mereu foarte preocupată de felul în care arată și și-a dorit să fie perfectă, recunoscând că este complexată.

“Deci eu mi-aș face orice, numai să arăt bine. Că sunt complexată. Andreea iese și nemachiată din casă, însă eu nu pot”, spunea tânăra în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT

De altfel, în toate filmele și fotografiile aceasta apare machiată mereu destul de strident.

Andreea Tonciu, certată de fani

Andreea Tonciu a fost criticată destul de dur de fanii. Anul trecut, internauții au acuzat-o că își editează prea mult pozele. Mulți au îndemnat-o să nu mai apeleze la atâtea trucuri.

“Desfigurată rău săraca. Naturalețea nu mai există la ea.

De ce ne dezamăgești Andreea? 

Ai de toate din plin. De ce încerci să te faci ca păpușa? Ești mai frumoasă fără toate filtrele astea”, au scris la acel moment internauții.

ADVERTISEMENT

Acum, Andreea Tonciu participă la Survivor România, iar la început a glumit pe această temă. A spus că toți vor avea ocazia să o vadă cât mai naturală. A apelat însă la câteva mici intervenții chiar înainte de plecarea în junglă. Și-a făcut injecții pentru hidratare și estomparea ridurilor.

ADVERTISEMENT