News

O mamă care-și plimba bebelușul în cărucior, pe trotuar, lovită din plin de o mașină

17.09.2020 | 15:39
O mama caresi plimba bebelusul in carucior pe trotuar lovita din plin de o masina
ADVERTISEMENT

Trei oameni au fost loviți pe trotuar de un autoturism scăpat de sub control în Bistrița-Năsăud.

Cele trei victime sunt o un bebeluș, mama sa și o femeie de 66 de ani, și au fost loviți în localitatea Șieuț din Bistrița-Năsăud.

ADVERTISEMENT

Conform Agerpres, bebelușul are 9 luni și se afla în cărucior, fiind împins de mama sa în vârstă de 31 de ani.

O mamă a fost lovită de o mașină, deși se afla pe trotuar cu bebelușul său

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) accidentul s-a produs pe drumul județean 154.

ADVERTISEMENT

La volanul mașinii scăpate de sub control era o femeie de 42 de ani care nu a adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă periculoasă.

Conform primelor verificări, efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că o femeie de 42 de ani, din Mărişelu, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Şieuţ, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă deosebit de periculoasă, ar fi pierdut controlul acestuia, ar fi ieşit în afara părţii carosabile, unde a acroşat şi accidentat trei persoane care se aflau pe trotuar şi s-a răsturnat. Persoanele accidentate au fost transportate la spital. Este vorba despre o femeie de 31 de ani şi copilul ei de nouă luni care se afla în cărucior şi o altă femeie în vârstă de 66 de ani, din localitate”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

ADVERTISEMENT

Femeia de la volan a fost testată cu aparatul etilotesc, însă rezultatul a fost negativ. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tot pe drumurile din Bistrița a murit și un tânăr de 26 de ani care era pasager într-o mașină condusă de de un șofer de 23 de ani, care nu avea permis de conducere. Accidentul s-a produs pe raza localității Ilva Mică.

ADVERTISEMENT

Potrivit poliției, șoferul a pierdut controlul mașinii pe fondul vtezei excesive și a lovit în cap de pod, după care s-a răsturnat. Șoferul este rănit, la spital, în timp ce pasagerul a decedat pe loc.

ADVERTISEMENT