News

O mamă din Rusia și-a vândut copilul, pentru o operație estetică. Câți bani a primit

O femeie din Rusia și-a vândut copilul nou-născut pentru a face rost de bani pentru o operație estetică. Femeia a fost arestată, iar acum copilul a rămas fără familie.
12.07.2022 | 21:59
O mama din Rusia sia vandut copilul pentru o operatie estetica Cati bani a primit
O femeie din Rusia și-a vândut copilul. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Oamenii legii au aflat, astfel, că femeia primise 3.000 de lire sterline în schimbul bebelușului, suma de bani necesară pentru o rinoplastie.

O mamă din Rusia și-a vândut copilul

Mama în vârstă de 33 de ani și-a vândut copilul la doar cinci zile din momentul nașterii. Femeia a primit 274 de lire sterline din partea unui cuplu care a acceptat să preia copilul în 25 aprilie.

ADVERTISEMENT

Micuțul s-a îmbolnăvit la scurt timp după ”tranzacție”, astfel că a ajuns la spital. Medicii le-au cerut părinților adoptivi certificatul de naștere, însă acesta era în continuare la mamă.

Pentru acest act au plătit alte 1.370 de lire, urmând să achite încă 2.730 de lire, atât cât ar fi costat bebelușul. Tranzacția nu a fost finalizată pentru că, pe fir, au intrat polițiștii, confom Gândul.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost reținută, în cele din urmă, de autorități și va fi anchetată penal pentru trafic de persoane.

Autoritățile au deschis cazul împotriva unei rezidente în vârstă de 33 de ani din Kaspiysk. E suspectată că a încălcat paragraful h din Partea a 2-a a Art. 127.1 din Codul Penal”, a declarat Comitetul Federal Rus de Investigații, potirvit Daily Star.

ADVERTISEMENT

Rușii trebuie să stabilească ce pedeapsă o așteaptă pe femeie, dar și ce se va întâmpla cu copilul. Cazul șocant din Rusia nu este o noutate nici măcar pentru femeile din România.

În 2012, o femeie din România şi-a vândut bebeluşul în Franţa pentru 7.000 euro.  La acea vreme, fata de etnie romă se afla la cerșit în Franța împreună cu familia sa.  Forțați de împrejurări, familia femeii a decis să-i găsească o familie copilului nou-născut pe care aceasta îl purtase în pântec.

ADVERTISEMENT

Au găsit o familie de francezi care au plătit 7.000 de euro pentru bebeluș. După mai mulți ani, judecătorii din Salonta au condamnat-o pe femeie la 5 ani de închisoare cu suspendare. De asemenea, judecătorul a dispus confiscarea banilor încasați, în favoarea țării.

ADVERTISEMENT
Tags: