O mamă minoră din Vaslui şi-a negociat vînzarea bebeluşului ei. Cîţi bani cerea

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
29/07/2016, 19:54
O mamă minoră din Vaslui şi-a negociat vînzarea bebeluşului ei. Cîţi bani cerea

Poliţiştii vasluieni au deschis o anchetă după ce o mamă minoră, în vârstă de 14 ani, ar fi încercat să îşi vândă copilul în vârstă de cinci luni, pe o sumă de 2.400 de euro.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, mama ar fi avut discuţii telefonice cu o familie din Bucureşti, din care reieşea faptul că aceasta intenţiona să le vândă copilul. În acelaşi timp au fost demarate şi proceduri legale privind luarea unor măsuri de protecţie a minorului, respectiv darea în plasament către familia din Bucureşti. Imediat a fost sesizat asistentul social al spitalului, dar şi poliţia.

Potrivit anchetatorilor, mama dădea legal copilul de cinci luni în plasament familiei din Bucureşti, dar pentru asta încasa şi bani.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×