ADVERTISEMENT
News

O mamă s-a stins sub privirile fetițelor ei! A murit strivită de tractorul pe care-l conducea

Autor: Robert Cristea | 02.09.2020 | 19:30
O mamă s-a stins sub privirile fetițelor ei! A murit strivită de tractorul pe care-l conducea
O mamă s-a stins sub privirile fetițelor ei! A murit strivită de tractorul pe care-l conducea. Foto: Hepta.ro

Scene tragice în comuna Căbești, unde o mamă în vârstă de 44 ani, din satul Goila, a murit cu capul zdrobit de remorca tractorului.

ADVERTISEMENT

Se pare că incidentul nefericit s-a produs când femeia a oprit în faţa porţii tractorul la care era ataşată remorca. Ea a uitat să asigure vehiculul, în condițiile în care acesta se afla pe o porţiune de teren în pantă. Femeia n-a mai avut nicio șansă când vehiculul a pornit exact în momentul în care ea se afla între remorcă şi poartă.

Scenele cumplite s-au petrecut chiar sub privirile celor două fiice ale victimei, în vârstă de 10, respectiv 14 ani.

ADVERTISEMENT

A murit strivită de tractor. Femeia avea două fetițe

La locul tragediei au sosit  mai multe echipaje medicale, inclusiv elicopterul SMURD. Din păcate toate eforturile făcute de medici au fost în zadar și în scurt timp a fost declarat decesul femeii.

Vecinii victimei susțin că aceasta era o femeie puternică. Se ocupă singură de gospodorie și creștea cu multă grijă două fete.

ADVERTISEMENT

Trupul a fost transportat la Serviciul judeţean de Medicină Legală Bihor. Acolo se va efectua necropsia şi se va stabili cu exactitate cauza decesului. Ancheta în caz este efectuată de poliţiştii Secţiei Rurale Beiuş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş.

Un accident similar s-a petrecut în localitatea Muncel din judeţul Cluj, unde un bărbat de aproximativ 40 de ani şi-a găsit sfârşitul după ce a fost strivit de un tractor. Omul conducea utilajul și a pierdut controlul. În doar câteva clipe tractorul s-a răsturnat și bărbatul a fost prins sub el.

ADVERTISEMENT

Lângă victimă se mai afla un bărbat. Acesta a apucat să sara din tractor în ultimul moment și să scape de moarte.

Tot în urma unui accident de tractor și-a găsit sfârșitul și un om de 53 de ani,  din comuna Coțofănești, satul Boiștea de Jos.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!