News

O mamă și-a abandonat copilul de 5 ani pe o stradă din Galați, pentru că ”nu a fost cuminte”. Femeia, reținută

Caz revoltător în Galați. O mamă și-a abandonat copilul de 5 ani pe o stradă, pentru că ”nu a fost cuminte”. Femeia a fost reținută.
23.07.2021 | 07:29
O mamă și-a abandonat copilul de 5 ani pe o stradă din Galați, pentru că ”nu a fost cuminte”. Femeia, reținută
O mamă și-a abandonat copilul de 5 ani pe o stradă din Galați, pentru că ”nu a fost cuminte”. Femeia, reținută. Sursa foto: Colaj Falati
ADVERTISEMENT

Gest de-a dreptul revoltător al unei mame în Galați. Aceasta și-a abandonat copilul de doar 5 ani pentru că nu a ascultat-o.

Incidentul a avut loc joi dimineață în orașul de la malul Dunării. La câteva ore după întâmplare, femeia a fost reținută de polițiști.

ADVERTISEMENT

Pentru a-l pedepsi, o mamă și-a abandonat copilul de 5 ani pe o stradă din Galați

Zi de coșmar pentru un copil de doar 5 anișori din Galați. Acesta a fost abandonat în stradă de propria mama. Femeia l-a pedepsit pentru că ”nu a fost cuminte”.

Aceasta l-a lăsat într-o zonă aglomerată, s-a urcat într-un microbuz şi a plecat într-o localitate aflată la aproape 60 de kilometri distanţă. Minorul a ajuns în grija Protecţiei Copilului Galaţi.

ADVERTISEMENT

Mai multe ore, micuțul şi-a aşteptat mama, cu ochii în lacrimi, însă femeia nu s-a mai întors. Oamenii care au trecut prin zonă l-au văzut pe băieţel plângând şi au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutorul Poliţiei.

Agenții au demarat în scurt timp o anchetă, au cerut ajutorul populaţiei, iar după câteva ore, misterul a fost dezlegat. Copilul a fost abandonat pe stradă chiar de mama lui.

Mama în cauză, o femeie de 29 de ani, domiciliată în Mangalia, județul Constanța, și fără forme legale în comuna Cudalbi din județul Galați, ”s-a deplasat în cursul zilei de astăzi (n.r. joi, 22 iulie) în municipiul Galați, unde, în fața clădirii cunoscute sub numele de Casa Roșie, și-a abandonat propriul copil”, a precizat IPJ Galați.

ADVERTISEMENT

Copilul de 5 ani a fost plasat la un asistent maternal. ”De la momentul în care am fost sesizați despre această situație, copilul a fost asistat tot timpul de un psiholog și de un asistent social. În acest moment, copilul a fost luat în regim de urgență și este plasat la un asistent maternal profesionist”, a explicat Tania Calcan, DGASPC Galați, conform MonitorulGalați.

Mama din Galați, reținută 24 cu propunere de arestare preventivă

Pentru gestul său revoltător și nedemn de o mamă, femeia din Galați a fost reținută 24 de ore, iar vineri se va cere arestarea ei preventivă.

”În urma probatoriului administrat în cauză, față de aceasta s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

A fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galați, urmând ca în cursul zilei de 23 iulie 2021, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați cu propunere de arestare preventivă”, anunță IPJ Galați.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri