ADVERTISEMENT
News

O mamă şi-a ucis cu cruzime cinci dintre copii. “Este o tragedie fără seamăn. Nu am mai văzut aşa ceva!”

Autor: Emil Neacsu | 03.09.2020 | 19:11
O mamă şi-a ucis cu cruzime cinci dintre copii.
O mamă și-a ucis cinci dintre cei șase copii ai săi, în apartamentul în care locuia familia. Sursa foto: bild.de

O tragedie a avut loc astăzi în orașul german Solingen, din vestul țării. O mamă și-a ucis cinci dintre cei șase copii ai săi, în apartamentul în care locuia familia. Al șaselea micuț a scăpat cu viață pentru că se afla în vizită la o bunică.

ADVERTISEMENT

Potrivit poliției germane, citată de publicația Bild, cei cinci copii au fost descoperiți fără viață în apartamentul de la etajul al treilea al blocului în care locuia familia.

Presa germană spune că bunica a fost cea care a sunat la Poliție pentru a anunța că fiica ei în vârstă de 27 de ani și-a ucis cinci dintre cei șase copii, iar cel care a scăpat cu viață, în vârstă de 11 ani, se afla cu ea.

ADVERTISEMENT

Mama și-a ucis cinci copii

Victimele tragediei din Solingen aveau vârste cuprinse între 1 și opt ani, relatează publicația Bild, care citează surse din poliția locală. Este vorba despre trei fete de un an, doi ani și trei ani și doi băieți de șase, respectiv 8 ani.

Șeful Poliției din Solingen, Markus Röhrl, a declarat pentru presa locală: “Este o tragedie fără seamăn” . Potrivit polițistului, așa ceva nu s-a mai întâmplat vreodată în localitatea din vestul Germaniei: “Nu am mai văzut aşa ceva”.

ADVERTISEMENT

Presa susține că mama criminală ar fi fugit de acasă după ce a comis cumplitul masacru și ar fi încercat să se arunce în fața unui tren în gara din Dusseldorf. Ea a scăpat cu viață din tentativa de suicid și s-a ales cu răni grave, iar acum se află internată într-un spital sub paza strictă a polițiștilor.

La investigațiile din mica localitate germană participă nu mai puțin de 40 de anchetatori și echipaje de medicină legală.

ADVERTISEMENT

“Nu putem spune nimic deocamdată cu privire la motivele care au determinat-o să comită crimele. Mama trebuie interogată”, a declarat Stefan Weiand, purtător de cuvânt al poliției, pentru Bild.

De asemenea, ministrul de interne al landului Westphalia Interioară a exprimat condoleanțe familie pentru cumplita tragedie.

ADVERTISEMENT

Și primarul din Solingen, Tim Kurzbach a anunțat pe Facebook moartea celor cinci.

“Sunt șocat și foarte afectat de veștile că au murit cinci copii din orașul nostru. Deplâng pierdea acestor cinci vieți”, a scris el.

Potrivit experților psihiatri, mama criminală ar fi trecut printr-o stare puternică de depresie din moment ce a luat decizia bruscă de a-și ucide cei cinci copii și apoi a încercat să se sinucidă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!