News

O mamă și fiul ei au murit arși de vii în propria casă, în Iași. Un incendiu a mistuit tot

Un incendiu le-a curmat viața unei mame și fiului său, în Iași.
28.05.2021 | 09:56
O mama si fiul ei au murit arsi de vii in propria casa in Iasi Un incendiu a mistuit tot
ADVERTISEMENT

Femeia și fiul ei nu au mai avut nicio șansă de scăpare odată ce flăcările au izbucnit. Aceștia dormeau în momentul în care a izbucnit incendiul și au ars de vii în propria casă.

Un incendiu în Iași i-a ucis pe o mamă și fiul ei

Incendiul a izbucnit în localitatea Târgu Frumos din Iași, în jurul orei 3:00, moment în care mama și fiul ei dormeau. Casa a fost mistuită de flăcări, iar cei doi oameni dinăuntru nu și-au mai găsit calea de ieșire.

ADVERTISEMENT

Echipajele de urgență sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ei și au descoperit că au suferit arsuri grave pe tot corpul și s-au inoxicat cu fum. Cele două victime aveau 85 și 65 de ani.

„A fost la ora 3:00 în Târgu Frumos un incendiu cu două victime decedate (arsura şi inhalaţie de fum) mama şi fiu: P.E., femeie, 85 ani şi P.G., bărbat, 65 ani.

ADVERTISEMENT

A fost un echipaj de prim-ajutor din Târgu Frumos, un SAJ tip C cu medic şi SAJ tip B”, a spus Diana Cimpoeșu, şefa Unității de Primiri Urgențe SMURD Iaşi din cadrul Spitalului Sf. Spiridon., potrivit BZI.ro.

Incendiile din România curmă vieți

La finalul lunii aprilie, trei oameni au ars de vii în urma unui incendiu care a izbucnit în Maramureș. Casa respectivă a ars ca o torță, pentru că ea era făcută din lemn.

ADVERTISEMENT

Victimele acelui incendiu au fost doi bărbați și o femeie, cu vârste de de 91 de ani, de 75 de ani și  40 de ani. Oamenii nu au mai avut nicio șansă, iar cei care au anunțat tragedia au fost vecinii, însă era prea târziu pentru ei.

În luna februarie a acestui an, o femeie din Constanța a avut parte de o moartă tragică, după ce apartamentul ei a luat foc și ea s-a văzut nevoită să sară de la etajul 6. A fost demarată o anchetă atunci, pentru că s-a considerat că pompierii nu au acționat destul de prompt.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o întârziere de circa 13 minute, în care viața femeii ar fi putut fi salvată. De asemenea, ajunși la fața locului, pompierii nu aveau o saltea specială și nici scară cu care să urce să o salveze pe aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: