Life

O mare plajă urbană se deschide în București! Cât costă un șezlong și care e adresa

O plajă urbană se deschide în Capitală. În ce zonă se va afla. Investiția este de 33 de milioane de euro. Care va fi prețul unui șezlong?
11.06.2024 | 09:48
O mare plaja urbana se deschide in Bucuresti Cat costa un sezlong si care e adresa
Plajă urbană în București. Sursa foto: lagoonpark.ro
ADVERTISEMENT

O mare plajă urbană se va deschide în București, prima artificială dintr-o capitală europeană. Va arăta precum un complex, format din restaurante și peste 1000 de șezlonguri. Investiția celor responsabili de proiect se ridică la 33 de milioane de euro.

Când se va deschide plaja urbană în Capitală

Dacă locuiți în Capitală și tânjiți după plajă și relaxare pe șezlong, aflați că nu va mai fi nevoie să bateți drum până la mare pentru a vă bucura de acestea, căci în această săptămână se va deschide un complex care vă va încânta.

ADVERTISEMENT

Lagoon Park Bucharest este prima plajă urbană artificială dintr-o capitală din Europa, unde tehnologia se va îmbina cu natura. O fostă platformă industrială abandonată, de 40.000 de metri pătrați, se va transforma într-un loc de vis. Cât va costa un șezlong aici?

În zonă se va afla o lagună turcoaz, de 10.000 de mp, cu o adâncime medie de 2 metri, cu 11.000 mp de plaje cu nisip alb, cu 1150 șezlonguri cu umbreele, cu 2 restaurante, dar și cu locuri de parcare publice, care vor fi în număr de 280.

ADVERTISEMENT

Se pot practica sporturi nautice

De asemenea, va exista și o expoziție auto Lexus și posibilitatea de a practica anumite activități, precum sporturile nautice. În plus, va fi disponibil și un radio, LagoonRadio, așa cum a transmis Lucian Azoiței, CEO al firmei Forty Management, cea care se ocupă de amenajarea spațiului.

Inițiatorii consideră că locul va fi o adevărată atracție turistică, căci va fi creat pe placul tuturor. Totodată, sunt convinși că investițiile vor fi recuperate prin impactul pozitiv pe care proiectul îl va avea asupra economiei Capitalei, în principal asupra turismului.

ADVERTISEMENT

”Având în vedere că am identificat oportunități extraordinare în Europa, nu am fi putut avea un partener mai potrivit decât Forty Management pentru a duce inovațiile Crystal Lagoons mai departe și a accesa mai multe piețe europene cu lagunele noastre cristaline.

Experiența Forty în proiecte inovatoare și sustenabile, pe lângă succesul în dezvoltările exclusiv verzi, a condus la acest parteneriat pe termen lung. Sunt convins că vom avea o colaborare extrem de fructuoasă în următoarele decenii și că împreună vom construi comunități vibrante în unele dintre cele mai uimitoare orașe europene, cu impact pozitiv asupra economiilor acestora și asupra turismului de agrement”, a explicat și Jean Pierre Juanchich, Director Global Business al Crystal Lagoons.

ADVERTISEMENT

Unde se află plaja urbană. Costurile unui șezlong variază. Pot ajunge și la 1900 de lei de persoană

Dacă v-am stârnit curiozitatea, aflați că prețul pentru un șezlong diferă în funcție de zi și serviciile pe care le doriți. Costul pornește de la 120 de lei/persoană și poate ajunge până la 1900 de lei, așa cum apare pe site-ul oficial. Lagoon Park Bucharest se găsește în zona de Nord a Bucureștiului, pe strada Coralilor, nr 18.

ADVERTISEMENT
Tags:
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Pățania unui turist român în Istanbul. Cât a plătit pentru kebabul consumat în...
Pățania unui turist român în Istanbul. Cât a plătit pentru kebabul consumat în Marele Bazar
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Potop în Bucureşti, sub alertă de cod roşu: Străzi inundate, copaci doborâţi, maşini...
Potop în Bucureşti, sub alertă de cod roşu: Străzi inundate, copaci doborâţi, maşini distruse de grindină. "E şocant. A intrat în tot blocul, în toată fundaţia"
Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican, dat...
Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican, dat peste cap de româncă. A asaltat-o cu mesaje!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Răsturnare de situație la al doilea concert Coldplay din București. Cum a reacționat...
Răsturnare de situație la al doilea concert Coldplay din București. Cum a reacționat publicul când Babasha a ajuns pe scenă | VIDEO
Mesajul sfâșietor al soțului Ancăi Molnar după ce aceasta a fost înmormântată. Ți...
Mesajul sfâșietor al soțului Ancăi Molnar după ce aceasta a fost înmormântată. Ți se rupe sufletul
Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, prietenie cu peripeții. Nu se suportau
Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, prietenie cu peripeții. Nu se suportau
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”