News

O mașină a căzut într-o râpă la Agigea și a luat foc cu cinci persoane la bord. Video

O mașină cu cinci persoane la bord a ieșit de pe șosea într-un sens giratoriu de la Agigea și a ajuns într-o râpă unde a luat foc.
06.06.2021 | 11:42
O masina a cazut intro rapa la Agigea si a luat foc cu cinci persoane la bord Video
ADVERTISEMENT

În automobilul Opel Vectra se aflau cinci persoane care, în pofida rănilor suferite, sunt conștiente, în stare stabilă, scrie Ziua de Constanța.

Accidentul a avut loc dumincă dimineață, în jurul orei 05.00, în apropiere de Agigea, la sensul giratoriu cu DN 39A. Mașina a lovit bara metalică de protecție de pe marginea drumului și de acolo a căzut în râpă.

ADVERTISEMENT

După ce s-a oprit în râpă, mașina a luat foc însă cele cinci persoane aflate în interior au reușit să iasă la timp.

Pasagerii au scăpat cu răni ușoare

Conducătorul auto, un bărbat de 26 de ani, din București, precum și cei patru pasageri, femeile din Călărași și un bărbat din Buzău, cu vârste cuprinse între 14 și 22 de ani, au fost transportați la spital pentru investigații medicale, cu răni ușoare, acestora fiindu-le recoltate și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, a transmis IJP Constanța.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor martori, o parte dintre pasageri erau sub influența băuturilor alcoolice însă nu se știe deocamdată dacă și șoferul băuse.

Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt de la Serviciul de Ambulanță Constanța, a precizat că cele cinci persoane sunt în stare stabilă, dar au fost duse la Spitalul Județean Constanța pentru investigații și tratament.

ADVERTISEMENT

La locul accidentul, s-a intervenit cu două ambulanțe, un echipaj SMURD și o autospecială pentru victime multiple.

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală urmând să se stabilească cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul.

ADVERTISEMENT