News

O mașină a luat foc pe A2. Se circulă greu pe Autostrada Soarelui

16.08.2020 | 17:43
ADVERTISEMENT

O mașină a luat foc A2 duminică după-amiază. Incidentul s-a produs pe Autostrada Soarelui, în zona localității Dragalina, județul Călărași, pe sensul spre Capitală.

Traficul este restricționat pe prima bandă din cauza unui autoturism care a luat foc. Motivul este momentan necunoscut.

ADVERTISEMENT

Evenimentul nefericit a avut loc pe A2 București-Constanța, la kilometrul 104 în direcția către București, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Incident pe A2, o mașină a luat foc

Mașina de pe A2 a luat foc, dar din fericire, nu au fost înregistrate victime. Traficul s-a blocat, iar oamenii din celelalte vehicule aflate pe drum au rămas uluiți.

ADVERTISEMENT

E o zi de weekend și foarte multe persoane se întorc acasă după ce s-au relaxat pe plaja, la mare. Incidentul de la Dragalina, din județul Călărași, a făcut ca ziua să devină mult mai istovitoare pentru cei care sperau să ajungă repede în București.

Este al doilea accident asemănător după ce vineri un alt autoturism a luat foc din cauza unor defecțiuni tehnice. Atunci, incidentul a avut loc la kilometrul 167, sensul către litoral, în apropierea localității Cernavodă, județul Constanța.

ADVERTISEMENT

Traficul a revenit la coordonatele obișnuite după doar 15-20 de minute în care accesul a fost restricționat.

Sâmbătă, un tren de călători luase foc, în județul Prahova, între Posada și Sinaia. Garnitura avea la bord circa 200 de călători și circula pe ruta București Nord- Brașov. Din fericire nu au fost victime.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că weekendul trecut au fost 150.000 de turiști pe litoral, iar reprezentanți din industria turismului spun că numărul celor prezenți pe litoral este de fapt dublu faţă de cel raportat de unităţile hoteliere. Sunt mulţi cei care sunt cazați la rude, prieteni și particulari.

Cifrele vor fi asemănătoare sau poate chiar mai mari și la finalul acestui weekend, mai ales că el a inclus și sărbătoarea Sfânta Maria,  ziua Adormirii Maicii Domnului. Astfel, orice accident poate îngreuna mult drumul.

ADVERTISEMENT