News

O mașină de poliție în misiune s-a răsturnat în București. Ducea la secție doi suspecți

O mașină de poliție în care erau și doi suspecți a fost lovită de un autoturism condus de o femeie.
23.07.2021 | 17:26
O masina de politie in misiune sa rasturnat in Bucuresti Ducea la sectie doi suspecti
ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc pe bulevardul George Coșbuc din București. O mașină de poliție care ducea la secție doi suspecți a fost lovită în plin de o altă mașină condusă de o șoferiță.

În urma impactului violent autospeciala de poliție s-a răsturnat pe plafon. Persoanele care se aflau pe locurile din spate au suferit răni ușoare și au avut nevoie de îngrijiri medicale

ADVERTISEMENT

O mașină de poliție în misiune s-a răsturnat în București

Accidentul a avut loc în jurul orei 15.00. Mașina de poliție mergea pe bulevardul George Coșbuc dinspre bulevardul Tudor Vladimirescu către Piața Unirii.

În zona rondului Coșbuc aceasta a fost lovită în plin de un autovehicul condus de o femeie în vârstă de 44 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma impactului violent, mașina de poliție s-a răsturnat pe capotă. Potrivit declarațiilor martorilor în momentul accidentului mașina de poliție avea în funcțiune sistemele luminoase și acustice.

Polițiștii transportau la secție și doi suspecți. Aceștia au suferit răni ușoare și au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.

ADVERTISEMENT

“Conducătorul unei autospeciale de poliție în vârstă de 30 ani, care se deplasa pe Bd. George Coșbuc dinspre Bd. Tudor Vladimirescu către Piața Unirii, având în funcțiune sistemele acustice și luminoase, când a ajuns în zona Rond Coșbuc, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie, în vârstă de 44 ani” a fost comunicatul transmis de Brigada Rutieră.

Polițiștii au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. După aproape două ore de la accident mașina de poliție a fost luată din intersecție.

ADVERTISEMENT

Doi polițiști răniți într-un accident în Vâlcea

În urmă cu câteva zile o mașină de poliție a fost implicată într-un accident în județul Vâlcea, iar doi polițiști au fost răniți. În incidentul care a avut loc în comuna Slătioara au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit martorilor autospeciala de poliție avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune fiind în misiune. Polițiștii, un bărbat și o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportați la spital.

Din primele cercetări a reieșit că una dintre mașini a intrat pe contrasens și s-a izbit direct în  autospeciala de poliție.

ADVERTISEMENT