News

O mașină din Craiova a intrat într-un crater imens. Sperietură groaznică a femeii aflată la volan. Video

O femeie din Craiova a tras o sperietură groaznică, după ce mașina ei a intrat într-un crater imens apărut pe un bulevard din oraș.
22.06.2021 | 12:06
O masina din Craiova a intrat intrun crater imens Sperietura groaznica a femeii aflata la volan Video
ADVERTISEMENT

Probleme pe un bulevard din Craiova. O mașină a rămas blocată într-un crater imens după ce asfaltul s-a surpat sub ea.

La volanul autovehiculului se afla o femeie în vârstă de 39 de ani, din Craiova, care a trăit clipe destul de dificile.

ADVERTISEMENT

Sperietură uriașă trasă de o femeie din Craiova. Mașina ei, intrată într-un crater imens

Presa locală din Craiova scrie că o maşină a rămas blocată într-un crater, luni seară, după ce asfaltul de pe Bulevardul Dacia s-a surpat sub ea, în jurul orei 18.30.

La scurt timp după incident, un echipaj de la Compania de Apă Oltenia (CAO) a mers la faţa locului.

ADVERTISEMENT

Cei de la Primăria Craiova au afirmat că încă nu s-a stabilit cauza surpării asfaltului. Imediat, zona cu pricina a fost semnalizată corespunzător.

Poliţia a fost anunţată de acest eveniment, fiind întocmit un proces verbal în baza căruia a fost eliberată o autorizație de reparație.

ADVERTISEMENT

La volanul maşinii se afla o şoferiţă în vârstă de 39 de ani, din Craiova.

Potrivit celor de la GDS, situaţia a fost observată de către oamenii din zonă încă de duminică seară, când asfaltul din perimetrul respectiv, chiar un loc de parcare, a început să se lase sub greutatea altei maşini.

Incident similar, produs și în Capitală, în urmă cu două luni

În urmă cu exact două luni, un crater imens s-a creat și pe un mare bulevard bucureștean, după ce o bucată din asfalt s-a surpat. Mașina Radet, venită atunci în ajutor, a fost la un pas de un accident grav, după ce a intrat, din neatenție, în groapă.

ADVERTISEMENT

Incidentul din Capitală a avut loc pe 22 aprilie. O uriașă groapă a apărut pe Bulevardul Mihai Bravu, iar circulația a fost oprită pe sensul de mers dinspre Baba Novac spre Calea Dudești.

Imediat, echipele de intervenție au ajuns la fața locului și au început să lucreze la remedierea problemei. Inițial, mașina celor de la Radet a suferit un mic accident, din fericire fără victime sau pagube materiale.

ADVERTISEMENT
Tags: