News

O mașină din Ucraina a ars ca o torță pe Valea Oltului. Ce s-a întâmplat cu cei trei adulți și bebelușul aflați înăuntru. Video

Incident pe Valea Oltului. O mașina înmatriculată în Ucraina a luat foc din mers. Din fericire, niciunul dintre cei patru pasageri nu a pățit nimic.
09.04.2022 | 17:11
O masina din Ucraina a ars ca o torta pe Valea Oltului Ce sa intamplat cu cei trei adulti si bebelusul aflati inauntru Video
O mașină din Ucraina a ars ca o torță pe Valea Oltului. Ce s-a întâmplat cu cei trei adulți și bebelușul aflați înăuntru. Foto: Colaj Fanatik / ISU Vâlcea
ADVERTISEMENT

O mașină din Ucraina a luat foc în mers, aceasta fiind aflată pe DN 7, în localitatea Călimăneşti, judeţul Vâlcea. În autoturism se aflau patru persoane, printre care și un bebeluș.

Mașină din Ucraina, în flăcări pe drumurile din România

Din fericire, toate persoanele au putut să iasă nevătămate din mașină. În schimb, un bărbat care a încercat să fie de ajutor a suferit arsuri la palme şi antebraţe, el dorind să îi scoată de acolo mai repede pe oameni.

ADVERTISEMENT

“Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi astăzi, în jurul orei 13.50, pentru stingerea unui autoturism înmatriculat în Ucraina, al cărui habitaclu a fost cuprins de flăcări”, a transmis ISU Vâlcea.

Persoana care a suferit arsuri de gradul I și II a refuzat să fie dusă la spital, astfel că a primit doar îngrijirile medicale de la fața locului.

ADVERTISEMENT

Toți cei care se aflau în mașină, adică trei adulți și un copil de o lună au scăpat cu viață.

Sursa video: TVR

Care a fost cauza producerii acestui incendiu

Incendiul a fost stins rapid de SVSU Călimăneşti. Primele informații de la fața locului arată că incendiul de la mașină a pornit după ce a avut loc un scurtcircuit la instalaţia electrică a acesteia.

ADVERTISEMENT

”Una dintre persoanele adulte a suferit arsuri la membrele superioare și extremități motiv pentru care echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale.

Pe toata durata intervenției traficul a fost blocat pe direcția Sibiu-Rm. Vâlcea”, mai arată ISU Vâlcea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, traficul a fost complet blocat pe direcţia Sibiu-Râmnicu Vâlcea cât timp pompierii s-au luptat cu flăcările care au cuprins mașina în cauză.

Acum doar câteva zile a avut loc un incident similar. O mașină a luat foc după ce a intrat în gardul ambasadei Rusiei de la București.

Din nefericire, acest eveniment s-a soldat cu moartea șoferului. Cel de la volan era Bogdan Drăghici, președintele Asociației Tata.

“În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism”, a transmis atunci Poliţia Capitalei.

ADVERTISEMENT