O maşină a luat foc pe un bulevard din Bucureşti. Traficul este blocat

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
27/07/2016, 12:25
O maşină a luat foc pe un bulevard din Bucureşti. Traficul este blocat

Traficul rutier este blocat, la ora transmiterii aceste ştiri, pe bulevardul Nicolae Titulescu din Capitală, între strada Banu Manta şi strada Maltopol, după ce un autoturism a luat foc în mers, pompierii intervenind la faţa locului cu două echipaje de stingere, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

“Este vorba despre un autoturism marca Opel care a luat foc în timp ce se afla în mers, la intersecţia Nicolae Titulescu cu Banu Manta, circulaţia fiind deviată”, au declarat pentru Mediafax oficiali din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Traficul rutier de pe pasajul Basarab a fost deviat pe strada Banu Manta. Traficul este restricţionat pe Bilevardul Nicolae Titulescu, între strada Banu Manta şi strada Maltopol, anunţă Poliţia Rutieră. Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că nu sunt persoane rănite, la faţa locului intervenindu-se cu două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×