News

O mașină și un TIR, implicate într-un accident rutier în Buftea. Traficul a fost complet blocat

Accident rutier în Buftea. O mașină și un TIR s-au ciocnit. Traficul a fost complet blocat.
09.11.2021 | 09:36
O masina si un TIR implicate intrun accident rutier in Buftea Traficul a fost complet blocat
ADVERTISEMENT

Un accident deosebit de grav s-a produs în dimineața zilei de marți, pe DN 7, în Buftea.

Accident rutier în Buftea. O persoană a rămas încarcerată

O mașină și un camion s-au lovit în plin. Deocamdată, nu se cunosc prea multe informații despre posibile victime.

Ceea ce se cunoaște, însă, este faptul că una dintre persoanele care se aflau în acest autoturism a rămas blocată printre fiare.

ADVERTISEMENT

Echipajele de salvare de la fața locului au început operațiunile pentru a descarcera persoana în cauză.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7, în localitatea Buftea, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un autotren.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, o persoană din autoturism a rămas încarcerată, în prezent se procedează la descarcerarea acesteia”, a transmis Centrul Infotrafic al Poliției Române.

De asemenea, în urma acestui accident rutier, traficul a fost complet blocat, pe ambele sensuri. Totuși, el urma să fie reluat destul de repede, conform anunțului făcut de autorități,

ADVERTISEMENT

„Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers. Se estimează reluarea circulației în 30 de minute”, a mai informat sursa citată anterior.

Accident grav cu doi morți și cinci răniți în Dâmbovița

Luni seara a avut loc un accident rutier deosebit de grav în Dâmbovița, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața. Alți cinci oameni au ajuns la spitale cu răni grave în urma coliziunii dintre două autovehicule.

ADVERTISEMENT

Vinovat de producerea acestui accident soldat cu o tragedie ar fi un bătrân în vârstă de 79 de ani, care nu s-ar fi asigurat atunci când a vrut să vireze.

De asemenea, într-unul dintre autoturisme erau cinci persoane, iar patru dintre ele erau copii. Din păcate, pentru doi dintre pasageri nu s-a mai putut face nimic.

”La locul accidentului au fost identificate 2 persoane încarcerate în unul dintre autoturisme şi imediat s-au început operațiunile de descarcerare.

În al doilea autoturism au fost identificate cinci persoane, patru copii şi un adult, care sunt asistate medical de echipajele SAJ.

Cele două persoane au fost scoase de pompieri din autoturism în stare de inconştienţă şi au fost începute manevrele de resuscitare”, precizează ISU Dâmboviţa.

ADVERTISEMENT